به گزارش
گروه ويژهنامه انتخابات باشگاه خبرنگاران، محمدحسین صفار هرندی عصر روز یکشنبه (22 ارديبهشت) در جمع دانشجویان دانشگاه اراک اظهار
داشت: مواضع حجتالاسلام هاشمی رفسنجانی 'که با اسرائیل سر جنگ نداریم'
همان مواضع نظام است و حرف جدیدی نیست و کسانی که این شبهه را ایجاد کردند
مابقی حرف ایشان را هم بخوانند.
وی ادامه داد: اینکه در جنگ با اسرائیل وارد نمیشویم و اگر کشورهای عرب خواستند با این کشور بجنگند ما به آنها کمک میکنیم همان مواضع نظام جمهوری اسلامی ایران است که رئیس تشخیص مصلحت نظام هم همان گفته را بیان کرد.
خطری از جانب هاشمی احساس نمیشود صفار هرندی در پاسخ به سوال دانشجویان که چه خطری از جانب هاشمي احساس میکنید اظهارداشت: خطری از جانب وي احساس نمیشود ولی خود هاشمی گفته بود اگر کسی با سن و سال من در انتخابات شرکت کند معلوم میشود برای این کار نتوانستیم مدیر تربیت کنیم.
وزیر ارشاد دولت نهم با اشاره به عملکرد دولت سازندگی اظهار داشت: در دهه 60 هاشمی در دهها خطبه در مورد عدالت که در نماز جمعه خوانده بود اقتصاد سرمایهداری و مشکلاتش را مورد انتقاد قرار داده بود ولی پس از رئیس جمهور شدن مردم همان مطالبه را از ایشان داشتند ولی دیدیم که دولت سازندگی از این مواضع فاصله گرفت.
وی اضافه کرد: حتی برخی از کارگزارهای هاشمی مستقیما گفتند عدالت با توسعه قابل جمع نیست.
مواضع دوگانه هاشمی رفسنجانی عضو تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مواضع دوگانه هاشمی رفسنجانی در سالهای ابتدایی انقلاب و در سال 88 گفت: ایشان در آن سالها به کسانی که در خیابان میریختند و آشوب به پا میکردند و ماشین ها را به آتش میکشیدند 'الواط 'میگفت و در سال 88 از همان کارها جانبداری کرد.
وی با تاکید بر اینکه باید تکلیف مواضع روشن باشد اظهارداشت: مواضع اصولی ما که نباید تابع آمد و شدها باشد.
وزیر ارشاد دولت نهم در پاسخ به سوال دانشجویي مبنی بر اینکه نظرتان راجع به اسفندیار رحیم مشایی چیست گفت: مشایی یک زمان تابلوی نماینده تفکر مهدوی به عنوان اسلام ناب را به دست گرفته بود و بعد از آنطرف انکار میکند اصل اسلام و حاکمیت اسلام را که من میگویم انحراف.
حرفهای مشایی بوی فرقه سازی میدهد وی ادامه داد: این آدرس غلط دادن یا مبتنی بر بیسوادی است و یا مبتنی بر اغراضی است که باید نگران آینده آن باشیم چراکه از میان این حرفها بوی فرقهسازی و باند سازیهایی که در ذهن ما خاطرات بد را زنده میکند، میدهد.
این مسئول با تاکید بر اینکه البته مقوله انحراف فقط متوقف در مبحث فکری و نظری نیست اضافه کرد: انحراف از دستور کاری که دولت در اجرا هم به عنوان حرکت پسندیده در پیش گرفته بود انحراف بدتری محسوب میشود.
صفار هرندی در پاسخ به سوال دانشجویان مبنی بر اینکه در زمان وزیر ارشاد بودن شما بدترین نوع سانسور ، بسته شدن روزنامهها و لغو مجوزها انجام شد گفت: در آن زمان تعداد مطبوعات از 1800 روزنامه به 2500 روزنامه افزایش پیدا کرد و کمترین لغو مجوزها را داشتیم.
وی ادامه داد: تعداد بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب تا قبل از دولت نهم 2 میلیون و 500 هزار نفر بود که در این مدت به پنج میلیون نفر رسید همچنین رکورد فروش فیلمهای سینمایی و تماشاگرهای تئاتر نزدیک به سه برابر شد.
منبع: خبرگزاري مهر
انتهاي پيام/