تغذیه و انتخاب نوع مواد غذايي در برنامه روزانه سالمندان از اهميت خاصي برخوردار است.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، يك كارشناس تغذيه در اين باره گفت:سالمندان بايد از مصرف مواد غذايي چرب و سرخ شده پرهيز كنند و براي تامين چربي بدن، روزانه يك قاشق سوپ خوري روغن گياهي نظير روغن زيتون همراه با غذا مصرف كنند.

شهلا جودت با بیبان اینکه طبخ غذاي سالمندان بايد به شكل آب پز، بخارپز، كباب شده يا تنوري باشد كه سالم تر و بي ضررتر است اظهار داشت:سالمنداني كه مشكلات دنداني دارند و قادر به جويدن نيستند بايد غذاها را به شكل چرخ كرده و يا از صافي رد شده به شكل پوره و نرم شده مصرف كنند و از مصرف مواد غذايي سفت و سخت كه بلع و هضم را مشكل مي كند، اجتناب ورزند.

وي با بایان اینکه سالمندان بايد از مصرف سس هاي سنگين براي سالاد و سبزيجات خودداري و آبليمو و روغن زيتون و سبزي هاي معطر را جايگزين آن كنند.خاطر نشان کرد : مصرف سبزيجات خام و پخته، ميوه هاي تازه، جوانه گندم، ماش و عدس، پرهيز از مصرف روغن هاي حيواني و نباتي، به حداقل رساندن مصرف سوسيس، كالباس و همبرگر و غذاهاي آماده و تحرك روزانه در حفظ سلامت سالمندان تاثير به سزايي دارد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.