ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، افزود: تاثير تکرار چَرا بر روي گياهان مرتعي در مناطق خشک و نيمه خشک بيشتر از شدت چَرا است.
وي تصريح کرد: در اثر يک بار چَراي شديد تناسب مواد ذخيره گياه و اندام هاي سبزينه دار به هم مي خورد.
ثقلینی ادمه داد: تکراري بخصوص در مناطق خشک و نيمه خشک شديدتر است.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاوزی آذربابجان شرقی یادآور شد: البته در اثر رشد دوباره علوفه توليد شده از شادابي و خوشخوراکي ارزش غذايي و سرانجام قابل هضم برخوردار خواهد شد.
ثقلینی تاکيدکرد: علوفه توليد شده در اثر چَراهاي تکراري کمتر از حالتي خواهد بود که توليد گياه يک بار بعد از تمام شدن رشد برداشت شود./س