به گزارش
باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران، دكتر صلاحي گفت: ما در قرن 21 با عدم قطعيت مواجه هستيم و ريسك تصميم گيري در اين قرن بسيار بالاست. مديريت مبتني بر تصميم گيري و تصميم گيري مبتني بر اطلاعات است و اطلاعات بايد صريح، صحيح و به موقع باشد. در گذشته مديران با كمبود اطلاعات مواجه بودند، اين اطلاعات قليل و با تاخير بود كه نيازمند به زمان بود.
وی افزود: امروز عصر انفجار اطلاعات و عصر ديجيتال است. مهم ترين ويژگي اين عصر، حجم انبوه اطلاعات و سرعت دستيابي به اطلاعات است.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با اشاره به نبود استاندارد مناسب برای تولیدمحتوا ادامه داد: اگر بتوانیم شکل واحدی برای مدیریت اسناد داشته باشیم، کلیه دستگاه های دولتی و غیردولتی می توانند در این بستر واحد، اسناد خود را مدیریت کنند و تولید سند از منشاء مشخص می شود.
بزرگيان، معاون نوسازي و تحول اداري و رئیس كميته هاي تخصصي فرايندهاي بين سازماني و دولت الكترونيك ضمن تبريك ماه رجب و بیان اهميت گراميداشت روز اسناد ملي و ميراث مكتوب گفت: سازمان اسناد و کتابخانه ملی، نقشي كليدي در تحقق اهداف ايفا مي كند و انتظار مي رود كه سازمان در سند چشم انداز جايگاه خود را مشخص نمايد.
وی خاطر نشان كرد: سازمان بايد مكاني مرجع براي نخبگان كشور باشد و دسترسي مناسب نخبگان و محققان در داخل و نيز تمامي افراد حتي خارج از كشوركه مي خواهند از ايران بدانند، بسيار حائز اهميت است. بزرگيان هم چنین در خصوص ثبت درست، حفاظت و مديريت اسناد و بهره برداري از آن ها مطالبی ارائه کرد.
هم چنین در پنجمين همايش ملي آرشيوي با رويكرد مديريت اسناد الكترونيكي مقالاتي با عناوين "شبكه معنايي اسناد الكترونيكي كشور"، "بررسي و ارائه پيشنهاد استقرار آرشيو ملي بر بنيان فناوري رايانش ابري"، "نقش سيستم مديريت اسناد الكترونيكي در اشتراك دانش"، "بررسي قالب هاي اسناد الكترونيكي در انواع مختلف و ظرفيت هاي حفاظت و نگهداري بلند مدت آن"، "تطابق استاندارد ياسا با بخش آرشيو سيستم اتوماسيون توليد و پخش صدا" و "بررسي نرم افزار مديريت اسناد الكترونيكي جك سام و قابليت هاي آن" ارائه شد.
گفتني است؛ در پايان اين مراسم از آرشيويست هاي نمونه سازمان اسناد و کتابخانه ملی در سال 91 قدرداني شد./ص