روح اله معتمدی، با اشاره به اینکه این تعداد شغل ایجاد شده در قالب طرح های تصویب شده در کارگروه توسعه کشاورزی شهرستان است، افزود: اشتغال ایجاد شده نسبت به سهم پیش بینی شده در این بخش بیش از 140 درصد افزایش یافت.
وی اظهار داشت: از تعداد شغل های ایجاد شده، 143 شغل در زمینه دام و طیور، 223 نفر در بخش زراعت، 15 نفر باغبانی، 15 نفر صنایع تکمیلی و تبدیلی، 26 نفر مکانیزاسیون، هشت نفر در بخش دامپزشکی، 22 نفر مشاغل خانگی و 25 نفر در بخش آب و خاک است.
معتمدی تصریح کرد: پارسال طی 27 جلسه کارگروه توسعه کشاورزی در شهرستان، 930 طرح با 944 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده، تصویب و به بانک های عامل معرفی شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن، طرح های تصویب شده را در بخش های راه اندازی واحدهای گاوداری شیری سنتی و صنعتی، مرغداری گوشتی، زنبورداری، برق رسانی به چاه های کشاورزی، احداث سردخانه، تولید قطعات کشاورزی، دسته بندی و فرآوری محصولات کشاورزی، تجهیز داروخانه های دامپزشکی و جمع آوری فرآورده های خام دامی عنوان کرد.
وی افزود: از طرح های تصویب شده در کارگروه توسعه کشاورزی 456 طرح در قالب دریافت تسهیلات بانکی است که از این تعداد، 166 طرح با 125 میلیارد ریال در بانک عامل عقد قرارداد شده است.
معتمدی گفت: هم اکنون 40 درصد جمعیت شهرستان بروجن در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
شهرستان بروجن، با 119 هزار نفر جمعیت، از شهرستان های 9 گانه استان چهارمحال و بختیاری می باشد که مرکز آن ( شهر بروجن، با بیش از 52 هزار نفر جمعیت ) در فاصله 62 کیلومتری شهرکرد ( مرکز این استان ) قرار دارد. /س