به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،بستنی سرشار از مواد معدنی کلسیم، فسفر و حاوی ویتامینهای E ،D ،A و K است.
ماده اصلی تشکیل دهنده بستنی شیر است و در صورتی که شیر پاستوریزه و بهداشتی نباشد، میتواند ناقل بیماریهایی مثل تبمالت شود.
زرده تخممرغ که از مواد تشکیلدهنده بستنی است بهعنوان یکی از اصلیترین منابع آلودهکننده بستنی میباشد که میتواند انتقال سالمونلا را به شدت افزایش دهد و در مدت 12 تا 72 ساعت بعد از مصرف، علائمی مانند تب، دل پیچه، اسهال بهوجود آورد.
هر چند افراد ممکن است بعد از چند روز حتی بدون درمان بهبود یابند اما کودکان، سالمندان، زنان باردار و بهطور کلی کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، باید تحت درمان قرار گیرند.
بستنیهای سنتی اغلب بهدلیل نگهداری نامناسب شیر و عدم بررسی دقیق تخممرغ به کار رفته در آن غیر بهداشتی هستند و توصیه میشود اینگونه بستنیها را از مکانهایی که دارای مجوز هستند و در محل کارگاه تولید، خریداری کنند./س