به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، شهلا جودت كارشناس تغذيه در اين باره مي گويد : سالمندان بايد از مصرف مواد غذايي چرب و سرخ شده پرهيز كنند و براي تامين چربي بدن، روزانه يك قاشق سوپ خوري روغن گياهي نظير روغن زيتون همراه با غذا مصرف كنند.
«شهلا جودت » مي افزايد : طبخ غذاي سالمندان بايد به شكل آب پز، بخارپز، كباب شده يا تنوري باشد كه سالم تر و بي ضررتر است.
وي تصريح مي كند : سالمنداني كه مشكلات دنداني دارند و قادر به جويدن نيستند بايد غذاها را به شكل چرخ كرده و يا از صافي رد شده به شكل پوره و نرم شده مصرف كنند و از مصرف مواد غذايي سفت و سخت كه بلع و هضم را مشكل مي كند، اجتناب ورزند.
وي تأكيد مي كند : سالمندان بايد از مصرف سس هاي سنگين براي سالاد و سبزيجات خودداري و آبليمو و روغن زيتون و سبزي هاي معطر را جايگزين آن كنند.
وي نسبت به مصرف كله پاچه، مغز و قلوه كه حاوي مقادير بالاي چربي است، براي اين گروه سني هشدار مي دهد و خاطر نشان مي كند : مصرف سبزيجات خام و پخته، ميوه هاي تازه، جوانه گندم، ماش و عدس، پرهيز از مصرف روغن هاي حيواني و نباتي، به حداقل رساندن مصرف سوسيس، كالباس و همبرگر و غذاهاي آماده و تحرك روزانه در حفظ سلامت سالمندان تاثير به سزايي دارد.