بخش شیوه ها در رشته های حفظ/قرائت و مفاهیم و در سه سطح مقدماتی/متوسط/و تخصصی و برای مقاطع سنی کودک/نوجوان و بزرگسال بود.
بخش مقاله این جشنواره هم به دومحور سیروه پیامبر واهل بیت علیه السلام در آموزش قرآن و اصول و مبانی علمی آموزش قرآن کریم اختصاص داشت.
آقای خدمتکار دبیر جشنواره ملی شیوه های نوین آموزش قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار ما گفت: دویست و چهل و شش (246) اثر در قالب شیوه های آموزش و مقاله به دبیرخانه رسید که یازده اثر برتر شناخته شد.
شناسایی و نقد و بررسی شیوه های نوین آموزش قرآن/ آسیب شناسی شیوه های موجود/تبادل نظر کارشناسان برای دستیابی به بهترین وموثرترین روشها/و دستیابی به الگوی هماهنگ آموزشی قرآن کریم از مهمترین اهداف این جشنواره ملی است.
حجت الاسلام محمدی معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع استادان،مربیان و فعالان قرآنی شرکت کننده در این مراسم/توجه به ابعاد هنری و زیبایی شناختی قرآن را زمینه ساز درک بهتر معارف ناب قرآنی دانست.
وی افزود: جشنواره ملی شیوه های نوین آموزش قرآن کریم به عنوان یکی از بخشهای جشنواره بین المللی قرآنی آیات/همین هدف را دنبال می کند .
حجت الاسلام محمدی درآموزش قرآن/باید با حفظ اصول از ابزار و روشهای متنوع و روز آمد استفاده شود.
در پایان این جشنواره از صاحبان یازده مقاله و شیوه نوین آموزش قرآن کریم تجلیل شد.
همچنین از آقایان مرحوم استاد مهدی شکوهنده/حجج اسلام محمدرضا شهیدی پور/شید محمدمهری طباطبایی/ابوالفضل خوش منش/و احمد رضا محسنی پیشکسوت و خادم فعال قرآنی به خاطر سالها تلاش برای گسترش فرهنگ قرآن تجلیل شد./س