به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از نهاد مطالعاتي واشنگتن ؛ نويسنده با انتقاد از موضع خصمانه دولت اردوغان در قبال دولت "بشار اسد" رييس جمهور سوريه مي نويسد "سياست آنکارا در قبال دولت اسد در دمشق بي پروايانه ترين و گستاخانه ترين قماري بوده که دولت ترکيه در عرصه سياست خارجي مرتکب آن شده است. ترکيه مدرن از خاکسترهاي خلافت عثماني بوده و دولت جمهوري در آن کشور در سال 1923 ميلادي تاسيس شد. در طول دو سال گذشته ترکيه تلاش کرده تا خود به عنوان رهبر منطقه اي جبهه ضد اسد معرفي کرده است و از تروريست هاي سوري حمايت مادي و نظامي بعمل آورده است."
نويسنده در ادامه با هشدار به دولت عدالت و توسعه مي افزايد "جاي تعجب ندارد که اين قمار براي ترکيه مي تواند تبديل به يک تهديد واقعي و جدي شود. ادامه بحران در سوريه مي تواند تهديدي جدي عليه امنيت و ثبات ترکيه باشد. ترکيه داراي اقليت علوي است که مي توانند با ادامه موضع گيري خصمانه دولت عدالت و توسعه در قبال دولت اسد عليه دولت ترکيه اقداماتي را انجام دهند اين مسئله مي تواند به افزايش تنش قومي در جنوب ترکيه بيانجامد."
وي در ادامه مي افزايد "ادامه بحران در سوريه مي تواند به وجهه ترکيه بعنوان کشوري برخوردار از ثبات آسيب بزند. به گفته کارشناسان بانک جهاني ثبات مهمترين عامل براي رشد اقتصادي ترکيه در طول دهه هاي گذشته بوده است و اين کشور براي ادامه رشد اقتصادي خود در طول سه دهه آينده به ثبات نيازمند خواهد بود. همچنين دولت ترکيه براي بهبود وضعيت اقتصادي خود نيازمند جلب سرمايه از کشورهاي همسايه است. تنها در سال 2012 ميلادي سرمايه اي 40 ميليارد دلاري از سوي سرمايه گذاران خارجي به بازار ترکيه وارد شد. با اين حال ادامه بحران در سوريه مي تواند به روند سرمايه گذاري خارجي در ترکيه و رشد اقتصادي آن کشور لطمه اي جدي وارد سازد."