به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بندرعباس صید تن ماهیان در شهرستان جاسک تا شهریور ادامه دارد.
حیدری نژاد افزود: ماهیان تن هوور، گیدر و زرده است.
وی تصریح کرد: مدیریت ذخایر ، حذف وسایل صیادی غیرمجاز و ویرانگر ،تجهیز ناوگان صیادی ، توسعه زیرساختها وآموزش صیادان از مهمترین عوامل افزایش صید تن ماهیان است .
معاون صید شیلات جاسک گفت: شهرستان جاسک بعد از چابهار در استان سیستان و بلوچستان ، رتبه دوم صید تن ماهیان را در کشور دارد.
حیدری نژاد افزود: بیش از 90 درصد ماهی تن صید شده به کارخانه های تولید کنسرو هرمزگان و استانهای سیستان وبلوچستان، فارس، اصفهان، کرمان و خوزستان فرستاده می شود و ده درصد باقی مانده وارد بازار ماهی فروشی هرمزگان می شود./س