معاون بهبود تولیدات دامی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید بیش از 18 هزار تن گوشت مرغ فروردین امسال در استان خبر داد .

نگهدار گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران ارزش ریالی این مقدار گوشت تولید شده را بیش از 91 میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد:این رقم در مقایسه با مدت مشابه پارسال 23 درصد افزایش یافته است .

نگهدار با اشاره به تولید بیش از 26 میلیون قطعه جوجه یک روزه فروردین ماه امسال گفت : با همت مرغداران و هماهنگی کارشناسان کشاورزی در این حوزه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش 30 درصدی داشتیم ./س

برچسب ها: گوشت ، تولید ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.