به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
عیسی ارجی گفت: بنابر عقیده نادرست برخی اشخاص قارچهایی که از کلاهکهای رنگی برخوردارند و یا در اثر برخورد با برخی مواد غذایی تغییر رنگ میدهند، به عنوان قارچهای سمی شناخته میشوند.
ارجی با تاکید بر باطلبودن چنین افکاری پیرامون تشخیص قارچهای سمی، گفت:انجام بررسیها توسط متخصصان و روشهای آزمایشگاهی تنها راه تشخیص قارچهای سمی از خوراکی است و باید از مصرف قارچهایموجود در جنگلهابهخصوص در اطرافدرختان زیتون وگردو بهدلیل ناشناختهبودن آن خودداری شود.
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه با بیان اینکه قارچهای خوراکیدر استان کرمانشاه به دو صورتصنعتی و سنتی یا خانگی تهیه میشود، افزود: پرورش قارچهای خانگیبا حداقلترین امکاناتهم انجام میشود و مانندتولید صنعتی نیاز به کارخانه و امکانات وسیع ندارد.
ارجی با تاکید براینکه قارچهای خوراکی موجود در بازار به همراه بستهبندی و پروانه بهداشتقابل اطمینان هستند، تصریح کرد: میزان آشکار شدن علائم و مسمومیت به نوع قارچ مصرفی سمی در افراد بستگی دارد و پس از مصرف چنین قارچهایی سریعا باید به پزشک متخصص مراجعه شود/س