به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، مردم اهواز حدود 10 سال است که به علت کیفیت پائین آب لوله کشی یا همان آشامیدنی مجبورند آب آشامیدنی خود را از فروشندگان دوره گرد و البته برخی دیگر با استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی تامین کنند و این امر باعث شده شرایط برای مردم اهواز و سایر شهرهای همجوار سخت شود.
دیدن مردان و زنانی که بشکههای 20 لیتری آب را در شهر جابجا میکنند تا بتوانند آب آشامیدنی و خوردنی خانواده خود را تامین کنند واقعا از صحنههای تأثربرانگیز زندگی روزانه در اهواز به شمار میرود که با گذشت این همه سال مسئولان نتوانستهاند فکری برای حل این مشکل بکنند.
البته طرح عظیم آبرسانی غدیر که قرار بود مشکل بیکیفیتی آب در شهرهای استان خوزستان را حل کند، هم اکنون در دست اجراست ولی با وجود اینکه این طرح در شهرهای آبادان و خرمشهر افتتاح شده ولی هم اکنون مردم این دو شهر هنوز به سنت قدیمی خرید آب خود ادامه میدهند و به نظر میرسد مشکل کیفیت پائین آب در اهواز نیز با اجرای این طرح که برای اصلاح کیفیت آب این شهر نیز پیشبینی شده نمیتواند علاج کار باشد.
طرح بزرگ آبرسانی غدیر به طول 850 کیلومتر و با هدف آبرسانی به 25 شهر و یک هزار و 608 روستای استان خوزستان در حال اجرا است، هم اکنون 100 درصد آب خرمشهر و 60 درصد آب مصرفی شهرستان آبادان را تامین میکند.
اما این روزها در اهواز علاوهبر اینکه آب لوله کشی قابل شرب نیست اهوازیها با مشکلات دیگری نیز مواجه شدهاند و این امر به خصوص در مناطق محروم این شهر مثل کوت عبدالله بیشتر به چشم میخورد که باعث نگرانی بیش از پیش مردم شده و کام اهالی را تلخ کرده است.
ماجرا از این قرار است که مردم وقتی لوله آب را باز میکنند با آبی گلآلود و بعضا متعفن با بوی فاضلاب مواجه میشوند که نه تنها قابل شرب نیست که قابل مصرف نیست و مردم حتی برای وضو گرفتن در این ماه زیبای خدا با اشکال شرعی مواجه شده اند و به نظر می رسد این آب پاکیزه نیست./س