امینی درگفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه مجموع سطح زیر کشت قارچ خوراکی این شهرستان در سال جاری حدود 7هزارو950 متر مربع است گفت: با میانگین تولید 12 کیلوگرم در هر مترمربع از نوع قارچ دکمه ای و 235 کیلوگرم از نوع صدفی، تولید این محصول در این شهرستان به بیش از 200 تن می رسد.
وی افزود : قارچ خوراکی از نوع دکمه ای و صدفی که در این شهرستان تولید می شود، برداشت آن در سال به 3 الی 4 دوره می رسد.
وی از فعالیت 8 نفر از بهره برداران صنعتی و خانگی در این عرصه در شهرستان آمل خبر داد./س