يك متخصص تغذيه و رژيم درماني از تاثير مصرف صبحانه بر افزايش 20 درصدي تمركز و حافظه كوتاه‌مدت خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، دكتر رضا اماني اظهار كرد: صبحانه، مهمترين وعده غذايي است و بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه خوردن صبحانه هم در كودكان و هم در بزرگسالان در بهبود عملكرد ذهني و كاركرد شغلي تاثير دارد.

 

وي تصريح كرد: افرادي كه وعده‌ي صبحانه را از ليست غذايي خود حذف مي‌كنند، شانس چاقي را در خود تا يك‌سوم افزايش مي‌دهند.

 

اماني ادامه داد: تاثير صبحانه خوردن بر روي موفقيت در آزمون‌هاي محاسباتي مانند رياضي بيشتر است و موجب افزايش تمركز و حافظه كوتاه‌مدت مي‌گردد.

 

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز در تصريح نتايج آزمايشي كه بر روي دانش‌آموزان دبستاني اهواز انجام شده، گفت: در اين آزمايش با تهيه يك صبحانه‌ استاندارد و معمولي و با انجام بررسي‌هاي متقاطع مشاهده شد دانش‌آموزاني كه وعده صبحانه را مصرف كرده‌اند در مقايسه با كساني كه صبحانه نخورده‌اند، از قدرت تمركز و حافظه كوتاه‌مدتي به ميزان 20 درصد بالاتر، برخوردار هستند.

 

وي با تاكيد بر لزوم ايجاد عادت مصرف صبحانه در خانواده اظهار كرد: افرادي كه تمايل به خوردن صبحانه ندارند بايد اين عادت را به تدريج و با خوردن غذاهاي سبك مانند نصف ليوان آب‌ميوه، چاي رقيق و يا خوردن ميوه، در خود ايجاد كنند.

 

اين متخصص تغذيه درباره رژيم مناسب غذايي در ايام امتحانات عنوان كرد: ‌پيشنهاد مي‌شود ‌قبل از امتحان غذاي سنگين و پرچرب مصرف نشود و همچنين وعده شام به آخر شب موكول نگردد. در وعده صبحانه نيز، مواد با پروتئين سرشار به همراه ميوه‌ فصل توصيه مي‌شود./س

 

 
برچسب ها: تاثیر ، صبحانه ، امتحان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.