به گزارش
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، "غلامعلی حداد عادل" کاندیدای یازدهمین دور ریاست جمهوری در نشست دانشگاه صنعتی شریف که عصر امروز (سهشنبه) برگزار شد، گفت: استقلال سیاسی باعث استقلال فرهنگی و اقتصادی میشود، اما استقلال همانطور که حرف اول ملت است خط قرمزهایی هم دارد. دوران استعمار تمام نشده، بلکه شکلش عوض شده است و امروز با عناوین دموکراسی، آزادی و حقوق بشر، استعمار صورت میگیرد.
وی در پاسخ به این سؤال که "ائتلاف پیشرفت" به کجا رسیده است، اظهار داشت: از چندین ماه که ائتلاف پیشرفت شکل گرفت با این فلسفه به وجود آمد که از تعدد اصولگرایان جلوگیری شود و در نتیجه از این ائتلاف یکی خواهد ماند ما تصمیم گرفتیم در انتخابات شرکت کنیم و بعد از رأی شورای نگهبان و نظرسنجی دو نفر به نفع یکی کنار برود.
وی در پاسخ به این سؤال که دولتهای نهم و دهم چه نقاط قوتی داشتند، گفت: با توجه به اینکه دوره احمدینژاد دو دوره است او در دوره نهم بهتر عمل کرد، ولی در دوره دهم انتقادات بیشتر شد، از جمله نقاط قوت ایشان پرکاری، سرعت و حضور گسترده در سراسر کشور و ایجاد امیدبخشی مؤثر است. در حوزه سیاست خارجی هم اصرار بر دفاع از حقوق هستهای داشت و در مقابل غرب ایستادگی کرد. اما از مشکلات احمدینژاد بیتوجهی او به قانون و دخالت بیش از حد در مصوبات مجلس بود که این باعث تنش بین دولت و مجلس شد. احمدینژاد در موضع قانون سلیقهای عمل کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به این سؤال که نظر شما در خصوص مذاکره با آمریکا چیست، گفت: ما به شرطی وارد مذاکره با آمریکا میشویم که آمریکا واقعیت جمهوری اسلامی ایران را به رسمیت بشناسد و تا زمانی که قرار باشد نظرات خودش را دیکته کند به نتیجهای نمیرسیم.
حداد عادل در پاسخ به این سؤال که آیا اضافه شدن "لنکرانی" و "جلیلی" وحدت اصولگرایان بهم خورده است، گفت: هرچه فضا خلوت باشد برای اصولگرایان بهتر است.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به این سؤال که نظر شما در خصوص اجرای اصل 15 قانون اساسی چیست، گفت: در باب زبان ترکی یا عربی و بلوچی یا هر زبان دیگری؛ نگرانی در هیچ یک از آنها نباید وجود داشته باشد و اینکه جمهوری اسلامی ایران قصد نفی آنها را داشته باشد با واقعیات جمهوری اسلامی ایران جور در نمیآید. مکتب ما اجازه نمیدهد که با مردمی که به یک زبان دیگر صحبت میکنند مخالفت کند.
* نظر جامعتین را مورد توجه قرار میدهیمکاندیدای یازدهمین دور ریاست جمهوری در پاسخ به این سؤال که آیا شما به جامعتین هم اعتقاد دارید، گفت: ما با جامعتین در ارتباط هستیم، اما قرار نیست آنها برای ما تصمیم بگیرند؛ در کل در نظر داریم که نظر آنها را مورد توجه قرار دهیم.
وی در پاسخ به این سؤال که رویکرد شما در مورد حجاب و عفاف چیست، گفت: بنده به طور کل معتقدم حجاب یک مسئله اعتقادی است از هزار و یک مسئله اعتقادی. ما برهنگی را تمدن نمیدانیم و در نظر داریم در مسئله حجاب هم استقلال داشته باشیم. حجاب باید به نحوی آموزش داده شود که نیاز به مأمور و پلیس نباشد.
حداد عادل در پاسخ به این سؤال که باید برخورد قانونی با بیحجابی صورت بگیرد یا خیر، گفت: وقتی قانون وجود دارد باید اجرا شود و مطمئناً با کسانی که مانع قانون باشند برخورد خواهد شد. با کسانی که از عرف خارج شوند برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به اینکه آیتالله جنتی از احمدینژاد حمایت کرده است، گفت: آیتالله جنتی از احمدینژاد حمایت نکرده، بلکه آقای الهام از ایشان حمایت کردند.
* قضیه ژاپن اسلامی را من مطرح نکردم
نماینده مردم تهران در پاسخ به این سؤال مبنی بر اینکه نظر شما در خصوص "ژاپن اسلامی" چیست، گفت: قضیه ژاپن اسلامی شایعاتی است که من مطرح نکردم. این شعار قبل از انتخابات مجلس هفتم در سال 82 مطرح شد که مقام معظم رهبری در ضمن خطبه فرمودند یک خبرنگار ژاپنی گفته است اگر ایران به همین ترتیب پیشرفت کند ما به یک ژاپن اسلامی مبدل خواهیم شد؛ من فقط نقل قول کردم، ولی کسانی که مخالف ما بودند این امر را تبدیل به شعار کردند که من آن را نفی میکنم، اما در کل باید گفت که ژاپن یک کشور پیشرفته است و منافاتی ندارد که ارتباط نداشته باشیم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سؤال که آیا ائتلاف پیشرفت با اختلاف روبرو شده است، گفت: با توجه به اینکه ما سه نفر اختلاف سلیقه داریم، ممکن است نظرات مختلفی داشته باشیم اما این مانع اختلاف ما نمیشود.
وی ادامه داد: بعد از اینکه جلیلی ثبت نام کرد ما مطرح کردیم که ائتلاف پیشرفت مربوط به 1+2 نیست و اگر شخص دیگری وارد ائتلاف شود مورد توجه ما خواهد بود.
وی در پاسخ به سؤالی در رابطه با اظهار نظر قالیباف مبنی بر اینکه "با حضور هاشمی رفسنجانی ائتلاف دیگر معنا ندارد"، گفت: این بخشی از حرف من است که قالیباف مطرح کرد. امروز مسئله ائتلاف، مسئله ما نیست بلکه ائتلاف اصولگرایان است.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به اینکه چه تضمینی وجود دارد که اصولگرایان در صورت پیروزی موفق عمل کنند، گفت: ما باید تلاش کنیم نقاط قوت دوره قبل را بشناسیم و نقاط ضعف را برطرف کنیم. این روند نسبی است و نیاز به تلاش دارد.
وی در پاسخ به این سؤال که نظر شما در مورد حبس خانگی موسوی و کروبی چیست، گفت: حبس خانگی موسوی و کروبی طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی است؛ حبس خانگی حداقل کاری است که نظام میتواند انجام دهد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا صنعت وابسته به دولت است، گفت: کلاً ما باید یک نرخ ثابتی در ارز تعیین کنیم و الویت را هم به صنایع لازم و ضروری دهیم.
* قالیباف تکنوکرات توحیدی استکاندیدای یازدهمین دور ریاست جمهوری در پایان در پاسخ به این سؤال که نظر شما راجع به تکنوکراتها چیست، گفت: یک حرفی میزنند که میگویند قالیباف تکنوکرات است، اما وقتی میگوییم دلیلش چیست جوابی ندارند، قالیباف تکنوکرات توحیدی است، رزمنده است.
انتهای پیام/