کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت:با توجه به اینکه مصرف انواع میوه ها در تابستان بیشتر است، بیماریهای اسهالی نیز در کودکان بیشتر می شود.
مظفری عفونت های روده ای را از شایع ترین بیماریهای این فصل دانست و افزود:گروه های آسیب پذیر شامل سالمندان و کودکان بیشتر به آن ابتلا پیدا می کنند که مهم ترین علت شیوع آن استفاده از غذاهای مانده و حرارت ندادن کافی غذاهای سرد شده است.
وی با اشاره به علاقه کودکان به مصرف بستنی در این فصل،تصریح کرد:مصرف بستنی سنتی در گرما به دلیل خامه بکار رفته در آن می تواند خطرناک باشد.
این کارشناس تغذیه با اشاره به مسافرت های تابستانه گفت:در خوردن غذاها در خارج از خانه و در واحدهای عرضه کننده اغذیه بین راهی باید احتیاط کرد و از سالادهایی که با سبزیجات و کاهوی تازه و سس خامه ای درست می شوند، نباید استفاده کرد./س