به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ مصرف ادویه نقش بسزایی در افزایش یا کاهش وزن دارد و برخی ادویه ها نقش لاغر را ایفا می کنند و برخی بر عکس چاق کننده اند.
فلفل و ادویه کاری و زیره از ادویه های محبوب میان مردم چینی است که در اکثر غذاهای خود از این سه ادویه استفاده می کنند زیرا معتقدند این ادویه ها نقش سم زدایی دارند و متابوسیم بدن را افزایش می دهند.
چینی ها حتی در بسیاری از نوشیدنی های خود از مواد معطری مانند فلفل استفاده می کنند طعم نوشیدنی های آن ها متفاوت با چای است و آن ها برای افزایش سوخت و ساز بدن خود از فلفل حتی همراه با میوه و نوشیدنی های خود بسیار استفاده می کنند.
برای رسیدن به وزنی ایده آل سعی کنید غذاهای خود را همراه با فلفل مصرف کنید اصلی ترین چاشنی غذاهایتان زیره فلفل و ادویه کاری باشد.