به گزارش
خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، سید مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه ماهانه جامعه اسلامی مهندسین اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در همه انتخاباتها ما گفتیم این انتخابات مهم است و شرایط ویژه خواهد بود البته همین گونه هم بوده است چرا که هیچ زمانی نبوده که شرایط عادی داشته باشیم و همواره دشمنان به این نظام الهی چشم داشتهاند.
وی ادامه داد: در جمهوری اسلامی مردم سالاری دینی برقرار است و مسئولیتها با رأی مردم جابجا میشود؛ و دشمنان سعی دارند در این مقطع حساس هم تأثیرگذاری داشته باشند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برای مردم روشن شده که آمریکا هیچگاه و با هیچ قدرت و ملتی حاضر نیست از موضع مساوی نگاه کند افزود: در آستانه این انتخابات هم با شرایط حساسی روبرو هستیم و اوضاع و شرایط در منطقه بعد از بیداری اسلامی به گونه ای است که جبهه استکبار تلاش می کند تا اوضاع سوریه را برهم بریزد و رپیم اسد را سرنگون کند و برای تحقق این هدف خود هرکاره که توانستند انجام دادند.
نبوی تأکید کرد: اگر جمهوری اسلامی در کنار این دولت مقاوم نبود بسیار سریع انتظار این بود که همان زمانی که تصمیم گرفتند رژیم اسد را ساقط کنند این اتفاق میافتاد اما خوشبختانه مقاومت در سوریه اتفاق افتاد و امروز در این کشور نیروی مردمی و بسیجی متعدد به میدان آمدهاند و صحنه را به نفع مقاومت تغییر دادهاند.
وی با بیان اینکه امروز جبهه ایران سوریه و لبنان بعنوان جبهه مقاومت شناخته میشود اظهار داشت: نهایتا جبهه استکبار قصد داشت که طرح قدیمی شان یعنی جنگ میان شیعه و سنی را به سوریه تعمیم بدهد و مهمترین هدف آنان هم برهم زدن اوضاع کشورمان است.
نبوی گفت: در این زمینه نیز در پشت صحنه آمریکا، رژیم صهیونیستی، کشورهای مرتجع و ترکیه قرار دارند و با فشار آمریکایی ها هم ترکیه نقش خود را در سوریه آشکار کرد وی به پرونده هستهای کشورمان اشاره کرد و افزود: در بحث غنی سازی جبهه استکبار فشار آورد اما جمهوری اسلامی مقاومت کرد و مردم هم حمایت کردند و در نهایت ما نسبت به زانی که در اصلاحات هسته ای تعلیق شد، به پیشرفت های بسیار خوبی دست یافتیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه همه دشمنان به انتخابات ما چشم دوختهاند اظهار داشت: کاترین اشتون اخیرا اعلام کرد که ما بعد از انتخابات مذاکره را ادامه میدهم و از سوی دیگر وزیر خارجه انگلیس هم گفته است که چشمها به ایران بعد از انتخابات دوخته شده است.
نبوی به اظهارات اخیر وزیرامور خارجه آمریکا اشاره کرد و گفت: وزیر خارجه آمریکا دخالت میکند و می گوید که در انخابات ایران 600 نفر رد صلحایت شدند وبنابراین در آنجا دموکراسی نیست و ما هم خطاب به وی میگوییم که مگر در کشور شما بیشتر از 2 کندیدا کس دیگری میتواند وارد رقابتهای انتخاباتی شود؟!
وی با بیان اینکه سال گذشته درآمدهای حاصل از نفت کشورمان به نصف کاهش پیدا کرد ادامه داد: باید نقدی به دوستان دولت و مجلس داشته باشیم که همه عادت کردهایم درآمد نفت را خرج کنیم و درواقع به نفت خام فروشی معتاد شدهایم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: همه فشارهای جبهه استکبار به کشورمان نهایتا برای این است که آنان میخواهند گفتمان مقاومت تدبیر و پیشرفت را از جمهوری اسلامی بگیرند و نباید ما از این انتخابات غافل باشیم.
نبوی با بیان اینکه در کشورمان منابع بسیار خوبی وجود دارد ادامه داد: ما میتوانیم با سیاستهای اقتصاد مقاومتی حتی با وجود تحریمها وضعیت اقتصادی را به خوبی پیش ببریم البته الزم است که انتقاداتی را نسبت به مسئولان که به موقع عمل نکردند داشته باشیم چرا که مردم طی سال گذشته فشارهایی را تحمل کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: نامگذاری سال از سوی رهبری در وقاع هشداری بود به مسئولینی که می خواهند کشور را به راحت ترین شیوه اداره کنند و نفت را بفروشند.
وی گفت: ما براساس سیاست های تولید ملی می توانیم به صورت هماهنگ و منسجم اقتصاد کشورمان را اداره کنیم.
نبوی تأکید کرد: زیرساختهای اقتصادی خوب و نیروی انسانی توانمندی در کشور داریم که با وجود تحریمها هم توانستهایم پیشرفت کنیم.
وی به قسمتهایی از بیانات مقام معظم رهبری مبنی براینکه دولت آینه باید نقاط قوت دولتهای قبلی را داشته باشد و نقاط ضعف آنان را نداشته باشد گفت: اگر یک نگاه آسیب شناسانه به دولتهای گذشته داشته باشیم میتوانیم بگوییم در مقطعی گرفتار اشرافیگری شدهایم و این مسئله در ذوق مردم زد؛ اشرافیت و متفاوت زندگی کردن کارگزاران در دورهای به ارزش تبدیل شد و آرام آرام طبقه ای در دستگاه اجرایی شکل گرفت که دنبال این بودند با استفاده از امکانات دستگاه اجرایی قدرتشان را تداوم ببخشند.
وی تصریح کرد: درسال 76هم مردم فکر میکردند با انتخاب خاتمی این طبقه کنار زده میشود اما مردم دیدند که باز هم پشت صحنه آنان هستند.
وی تصریح کرد: متأسفانه در این دولت نفتی ما هر کسی که میآید فکر میکند که این امکانات خوب است و نباید کنار رفت و در دوره اصلاحات مهمترین آفت تجدید نظر طلبی در ارزشهای انقلاب بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: در دوران جدید هم با پدیدهای به نام معنویت سکولار روبرو شدهایم که مدعی ارتباطات مستقیم هستند و اسلام آنان نیز منهای ولایت فقیه و روحانیت بود که حسین نصر نماینده این تفکر است.
نبوی با بیان اینکه البته دور از انصاف است که بگوییم در دوره سازندگی و یا در این دوره دستاوردی نداشتهایم ادامه داد: در مجموع کشور پیشرفت کرد و اگر خدمات زمان جنگ هاشمی و احمدینژاد نبود این دستاوردها را نداشتیم.
وی به کاندیداهای اصولگرای موجود در صحنه اشاره کرد وادامه داد: این سه نفر اعلام کردند که با هم عهدی بستهاند و البته تشکلی هم پای کار نبود و خودشان بعدا گفتند که جلیلی هم بیاید و به ما ملحق شود و این آرزو و ایده آل ما است که این از میان چهار نفر یک نفر درصحنه حاضر باشد امادر غیر این صورت مردم انتخاب می کنند و ممکن است انتخابات هم به دور دوم بکشد.
نبوی ادامه داد: با شرایط پیش آمده ما نگرانی چندانی نداریم زمانی که ثبت نام هاشمی مطرح شد گفتند که شور و هیجان زیادی ایجاد شده است و خود آقای هاشمی هم گفت که قصد آمدن به صحنه نداشته اما براساس مراجعات زیاد در آخرین لحظات به این نتیجه رسیده است که باید ثبت نام کند و در بیانیه اخیر وی گفته شده که باید تلاش کرد که حماسه سیاسی مدنظر رهبری محقق شود و باید از وی تشکر کنیم که چنین موضعی گرفته است.
عضو در پایان خاطرنشان کرد: همه باید به قانون پایبند باشیم و حرمت نهادهای قانونی را حفظ کنیم.
انتهای پیام/