پزشکان به افراد توصيه مي‌کنند تا هر روز سعي کنند آجيل به ميزان مناسب بخورند و در واقع آجيل را هم نوعي غذا بدانند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ اضافه کردن مقدار کمي آجيل مرغوب و البته بدون نمک به همراه روغن زيتون به رژيم غذايي افراد مي‌تواند تا 33 درصد احتمال بروز انواع بيماري‌ها مانند سرطان، حملات قلبي و سکته‌هاي مغزي و مهمتر از همه زوال مغز را کاهش مي دهد.

گفتني است پزشکان در يک پژوهش بر روي دو گروه داوطلب به يک گروه به همراه غذاها آجيل و روغن زيتون به صورت مدام دادند و به گروه ديگر غذاهاي کم چرب و فاقد کلسترول.
بررسي‌ها نشان مي‌دهند گروهي که به همراه غذاها آجيل شامل گردو، بادام و فندق خورده بودند سلامت روحي و جسمي بيشتر و همينطور تناسب اندام بهتري به نسبت گروه دوم کسب کرده بودند.

اين مطالعه بر روي 500 داوطلب در رده سني 55 تا 80 ساله انجام شد و البته در کنار رژيم غذايي فاکتورهاي ژنتيکي، شيوه‌ي زندگي ، ورزش و تغذيه‌ي مناسب هم دخيل است.

پزشکان توصيه مي‌کند تا قبل از اجراي اين کار حتما افراد با پزشک متخصص مشورت کنند و البته بهتر است از روغن زيتون تصفيه نشده استفاده کنند.

روغن زيتون کلسترول را در خون به خوب تبديل مي‌کند و سبب تنظيم و بهبود کارکرد دستگاه گوارش مي‌شود.
برچسب ها: آجیل ، غذا ، زیتون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.