گفتنی است: از جمله این میکروب ها سالمونلا و لیستریا می باشد.
بررسی
ها نشان می دهند: همگان ظرف ها را به خوبی می شویند و سطح رویی وسایل را در
آشپزخانه تمیز می کنند اما مکان هایی را که برای تمیز کردن سخت است را
معمولا به حال خود می گذارند.
اما آلودگی ها از همان مناطق سرایت کرده و در عده ای می تواند منجر به واکنش های آلرژیک و تنفسی شود.همینطور در کودکان می تواند منجر به بروز اسهال استفراغ و سایر عفونت های دیگر شود.
بنا بر این گزارش: تمیز نمودن یخ ساز یخچال نیز بسیار اهمیت دارد و افراد بایستی به صورت مداوم یخچال خانه خود را پاکیزه کنند.
پزشکان با بررسی کپک ها و رسوب ها در آشپزخانه هایی برده اند که در حدود 36درصد از این رسوبات ناقل بیماری هستند.
این آلودگی ها برای کودکان زنان باردار، سالمندان و افراد با ضعف سیستم ایمنی می تواند بسیار خطرناک باشد.
برای پاک کردن وسایل و سطوح بهتر است از محلول آب و سرکه به جای شوینده های قلیایی که در عده ای باعث حساسیت می شود استفاده نمود./ع2