به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
پیاز تاثیر ویژهای بر کاهش پیشرفت سرطان کبد دارند و از رشد سلولهای سرطانی
پیشگیری میکنند. پختن گوشت با پیاز نیز میتواند به کاهش مواد سرطانزایی که
هنگام پخت گوشت در حرارت ایجاد میشوند، کمک کند.
اسیدفولیک یا ویتامین 9 B یکی از ترکیبهای مورد نیاز مغز و تضمینکننده سلامت روان و احساس
افراد است. 125 میلیلیتر یا نصف پیمانه آبپیاز میتواند 9 درصد از نیاز روزانه
بدن به اسیدفولیک را برطرف کند بنابراین عادت به خوردن پیاز به تامین نیاز بدن به
اسید فولیک کمک میکند.
برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، خوردن پیاز را به یکی از عادتهای غذایی
خود تبدیل کنند.
پیاز یکی از منابع خوب منگنز به شمار میرود و این ماده معدنی مانند یک ضددرد عمل
میکند.
پیاز مانند سیب منبع بسیار خوب نوعی آنتیاکسیدان به نام کرکتین است. /س