به رغم توافق ظاهري کشورهاي اروپايي براي مسلح کردن شورشيان سوري، اين کشورها در عمل با يکديگر اختلافهاي عميقي دارند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني فرانس24 ؛ کاتالين لاندابورو خبرنگار اين شبکه  افزود اين تصميم بارديگر نشان داد بيست و هفت کشور عضو اتحاديه اروپا قادر نيستند سياست خارجي مشترک و منسجمي داشته باشند. هر چند از لحاظ تئوري تحريم تسليحاتي شورشيان لغو شده است در عمل هيچ تغييري صورت نگرفته است زيرا اعضاي اروپا  متعهد شده اند تا اول ماه اوت هيچ کاري نکنند . در اين تاريخ آنان پس از بررسي پيشرفتهاي به دست آمده در کنفرانس ژنو2 دوباره در تصميم خود بازنگري خواهند کرد.  اين کنفرانس در ماه ژوئن برگزار مي شود.

انگليس و فرانسه پس از تاريخ اول اوت  در صورت تمايل مي توانند سلاحهاي مورد نياز را به شورشيان بدهند. اين کمکها بسيار مشروط خواهد بود و باهدف دفاع از غيرنظاميان در اختيار شورشيان قرار مي گيرد. در هر صورت به منظور جلوگيري از دستيابي نيروهاي جهادي به اين سلاحها، مورد به مورد به درخواستها رسيدگي مي شود. 

اين خبرنگار ادامه داد شکاف بزرگي بين آنچه در تئوري مطرح شده و واقعيات وجود دارد زيرا اين شروط در عمل قابل تحقق نخواهد بود. در حال حاضر اعضاي اتحاديه اروپا اختلافهاي عميقي بر سر سوريه دارند. مسئله مسلح کردن شورشيان در حقيقت از اتحاديه اروپا به سطوح ملي انتقال يافته است و هر کشور عضو بايد به تنهايي در اين زمينه تصميم بگيرد. 

کشورهاي مخالف اين تصميم از جمله اتريش  در مذاکرات شب گذشته وقفه زيادي ايجاد کردند و اين مذاکرات در شرايطي پرتنش از سرگرفته شد. در بين بيست و هفت عضو اروپا  فقط فرانسه و انگليس مدافع لغو تحريم تسليحاتي شورشيان بودند درحالي که ديگر اعضا عقيده دارند اين تصميم اوضاع را در صحنه وخيمتر خواهد کرد به خصوص آنکه سلاحها ممکن است به دست نيروهاي جهادي بيفتد. 

برچسب ها: دولت ، سوریه ، دودستگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار