به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، گلمحمدزاده امروز در جلسه مشترک مدیران و کارشناسان سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی شمالغرب کشور افزود: با توجه به برگزاری همایش فرصتهای سرمایهگذاری در بستانآباد در نیمه نخست تیر ماه سالجاری معرفی قابلیتهای سرمایهگذاری در بخش معدن شهرستان بیش از پیش ضروری است.
وی افزود: متاسفانه با وجود معادن کشف شده و نشده فراوان در شهرستان کار چندان منسجمی در این بخش صورت نگرفته و معادن فعال نیز به صورت سنتی و غیرعلمی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
فرماندار بستانآباد با بیان اینکه در حال حاضر 40 معدن در این شهرستان فعال است، گفت: 70 درصد پوکه ایران در بستانآباد استخراج میشود که به کشورهای خارجی هم صادر میشود.
گلمحمدزاده با بیان اینکه برداشت غیرعلمی معادن ممکن است مخاطرات زیادی را به طبیعت منطقه وارد کند، گفت: از سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی انتظار داریم با استفاده از کارشناسان مجرب، ضمن افزایش استخراج از معادن به حفاظت از بافت طبیعی، گیاهی و زیرزمینی منطقه هم کمک کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بستانآباد روی گسل تبریز واقع شده است گفت: با توجه به سابقه زلزلهخیزی بستانآباد مقاومسازی در شهرستان بستانآباد ضرورتی حیاتی است./ب