کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به بینندگان برنامه دوربین شبکه اول سیما گفت: تصویر و صدای من را ضبط کنید زیرا حرف‌های من امروز به عنوان میثاق‌نامه نزد شماست.


به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، محمدباقر قالیباف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه دوربین که از شبکه اول سیما در پخش شد اظهار داشت:‌ همیشه حرف زدن برای من سخت بوده چون من اینگونه تربیت شدم که بیشتر عمل کنم تا حرف بزنم شاید برای برخی حرف زدن و برای برخی کار کردن راحت باشد.  
 
وی ادامه داد: ملت عزیز هر امکانی که در اختیار دارید تصویر و صدای من را ضبط کنید زیرا حرف‌های امروز من به عنوان میثاق‌نامه نزد شماست؛‌ من و شما با هم کار داریم شما بعدها خواهید گفت این سخنان تو است و بعد آن را از من مطالبه می‌کنید. من در طول خدمتم بسیار با مردم حرف زدم اما نوع آن متفاوت بوده است.
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: شاید جوانان امروز یادشان نباشد اما در گذشته بنده توفیق خدمت به عنوان رئیس پلیس کشور را داشتم، آن روز وضعیت پلیس و سازمان پلیس خوب نبود و مشکلاتی داشت؛ مردم ما نیز نگاه آنچنانی به آن نداشتند، در آن روزهای سخت بنده توفیق خدمت پیدا کردم در اولین روزها خواستم حرف بزنم.
 
قالیباف با بیان اینکه طبق عادت سراغ بزرگان و نخبگان و متخصصان برای مشورت رفتم، گفت: بنده در اولین روزهای خدمت در پلیس کشور به سراغ بزرگان و نخبگان رفتم چرا که آن‌ها تاثیرگذار و سرمایه کشور محسوب می‌شوند؛ پس از دعوت کردن از آن‌ها در دفتر کارم احساس کردم آن‌ها دوست ندارند در محیط پلیس با من ارتباط داشته باشند لذا من به سمت دفاتر آن‌ها رفتم ولی مجدداً حس کردم آن‌ها به این امر نیز تمایلی ندارند، نتیجه آن شد که به جایی رفتیم که آن محیط نه متعلق به پلیس بود نه آن‌ها و در آنجا با هم حرف زدیم،بنده با مردم نیز صحبت کردم.  
 
شهردار تهران با بیان اینکه پلیس 110 نوع سخن گفتن من با مردم بوده است، تصریح کرد: در آن موقع وقتی وارد کلانتری می‌شدید می‌گفتند پول بنزین و ناهار را بده اما بعد از 2 سال یک پیرزن، یک شهری، نخبه و حتی کارگر دسترسی واحدی به پلیس پیدا کردند.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: بنده بر این باورم که امروز رئیس‌جمهور نیازمند شعار دادن و حرف زدن و تنها نظریه‌دادن نیست؛ امروز توقع شما از یک مدیر و رئیس قوه مجریه این است که با کار و خدمت با شما مردم عزیز سخن بگوید که این امر حق شما عزیزان است.  
 
وی ادامه داد: من وظیفه دارم به عنوان یک شهروند از زحمات رؤسای جمهور قبلی به نوبه خود تشکر کنم اما واقعیت این است که هرچند این  اقدامات انجام شد ولی بضاعت کسانی که در دولت بودند نتوانست منزلت دولت را آن گونه که باید نشان دهند.
 
قالیباف گفت: زندگی من همواره با کار گره خورده است؛ در دوران بچگی آن دو روزی که به روستا و بر سر کلاس سوم حاضر شدم بین زنگ تفریح‌ها با فروش شیرینی برای خود ایجاد درآمد می‌کردم و همچنین پس از انقلاب و با آغاز جنگ در میدان نبرد حضور پیدا کردم.

قالیباف با بیان اینکه امروز اختلاف طبقاتی به گونه‌ای شده که حتی در تهران که وضعیت اقتصادی خوب است افرادی هستند که گرسنه می‌خوابند،‌ اظهار داشت: در تهران شب‌هایی را داریم که بالغ بر 2500 نفر جایی برای خواب ندارند و شما شاهدید که چند سال پیش افراد در کوچه و خیابان می‌مردند اما اکنون برخی شب‌ها مثل زمستان گذشته بیش از 3 هزار نفر را اسکان دادیم.  
 
وی افزود:‌ وقتی بیکاری، فقر،‌ اعتیاد،‌ طلاق، نبود ثبات اقتصادی، شرمندگی یک پدر در مقابل حداقل حقوق فرزندش و عدم قدرت خرید جهیزیه برای دختران را می‌بینیم چطور می‌توانیم از آن‌ها توقع یک همبستگی را داشته باشیم.  
 
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: احساس می‌کنم برای حرکت به سوی همبستگی آینده‌ای پیش رو نیست و حرکت در این مسیر کدر شده است مثلاً مردم می‌دانند که نفتی که 20 دلار فروخته می‌شود، وضعیت آن روشن است اما وقتی هر بشکه‌ای 120 دلار به فروش می‌رسد در هر بشکه 100 دلار اضافه می‌شود اما با این وجود وضعیت اقتصادی نه تنها بهتر نشده بلکه بدتر هم می‌شود، مخصوصاً قشر تحصیل‌کرده و نخبگان که این وعده‌ها را می‌بینند سپس عدم تحقق آنرا می‌بینند هرگز همبستگی با نظام نخواهند داشت.  
 
شهردار تهران با طرح این سوال که این چرایی‌ها را چگونه باید پاسخ داد، گفت: مردم می‌بینند که مسئولین از خود تعریف می‌کنند و کارهای آن‌ها به روی زمین مانده و وقتی ناگزیر از انجام کار هستند به تبانی روی می‌آورند لذا مقصر را در این مشکلات پیدا نمی‌کنیم و هیچ وقت کسی حاضر به عذرخواهی نمی‌شود.  
 
قالیباف افزود: عذرخواهی در فرهنگ ما بیگانه است به طوری که هر کسی از زیر بار مشکلات شانه خالی کرده به طوری که انگار اتفاقی نیفتاده است.
 
وی ادامه داد: اکنون که من نامزد شده‌ام باید ببینیم که شرایط کشور به گونه‌ای است که حق آزمون و خطا ندارم، حق تک‌روی و خودرأیی ندارم،‌حق قهرمان بازی ندارم، حق ماجراجویی ندارم، حق ندارم به حاشیه‌ها بروم بلکه باید متکی به خرد جمعی باشم و مسائل مهم کشور را به فراموشی نسپارم.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه ملت ما نباید این جملات را از من بشنوند به همین خاطر صدای مرا ضبط کنید، گفت: بعد از اینکه رئیس دولت شدم نباید مردم از من بشنوند که این را بگویم اجازه نمی‌دهند کار کنم؛ هر روز چوب لای چرخ دولت می‌کنند و نمی‌گذارند دولت کارش را بکند و حق ندارم بگویم قانون اساسی ظرفیت لازم را برای کار ندارد و قانون اساسی را سلیقه‌ای اجرا کنم.

قالیباف تصریح کرد: رئیس‌جمهور دولت آینده نباید بندهای مهم قانون اساسی را به فراموشی بسپارد و یکی از همین بندهای مهم در قانون اساسی این است که کسی حق ندارد آبروی محکوم را ببرد اما امروز در جامعه بداخلاقی و حرمت‌شکنی نه تنها برای زندانیان بلکه برای بسیاری از شهروندان و مسئولین نیز اتفاق می‌افتد.  
 
وی اظهار داشت: بنده امروز در شهرداری تهران مشغول کارم و اعضای شورای شهر از گرایش‌های مختلفی بوده و من سؤالم از مردم تهران و کشور این است که در طول 8 سال خدمتم آیا اختلافی را بین من و اعضای شورای شهر دیده‌اند؟ آیا دیده‌اند که لایحه بودجه با تأخیر به مجلس برود؟
 
شهردار تهران افزود: ما 100 درصد کارها را اجرا کردیم و  دغدغه‌ای جز دغدغه مردم را نداشتیم و نباید اکنون اجازه دهیم که سیاست‌بازی شود چرا که این‌ها واقعیت‌هایی شدنی است که تنها با حل دغدغه مردم انجام می‌شود و اگر دغدغه ما باندبازی باشد این اتفاق هرگز نخواهد افتاد.  
 
وی با بیان اینکه دولت آینده باید بداند که نیازمند یک برنامه مدون و تنظیم شده است، بیان داشت: من به کمک نخبگان و متخصصان و البته دردمندان جامعه در راستای سند چشم‌انداز برنامه‌ای را برای دولت آینده تنظیم کرده‌ام.
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در دولت آینده همه اقوام باید خود را در درون دولت خود را احساس کنند و در واقع دولتی برخاسته از همه اقشار جامعه باشد نه مختص افراد خاص.
 
قالیباف با تاکید بر اینکه رئیس دولت آینده باید کارنامه مشخصی از خود داشته باشد، تصریح کرد: اکنون که 35 سال از انقلاب می‌گذرد رئیس دولت باید کسی باشد که کارنامه‌اش ضمانت اجرای برنامه‌هایش باشد چرا که برنامه به تنهایی پاسخگو نیست.
 
شهردار تهران تاکید کرد: رئیس‌جمهور آینده باید از دانش و سلامت و توان جسمی لازم برای تحرک برخوردار باشد.
 
وی با تاکید بر اینکه دولت آینده باید بتواند یک ثبات اقتصادی و آرامش روحی و روانی را در جامعه ایجاد کند، اظهار داشت: براساس باور و عادت کاری که دارم قول می‌دهم ظرف مدت 2 سال این ثبات و آرامش را در اقتصاد به جامعه برگردانم و دیگر افراد جامعه نگران بیکاری و تورم نباشند و البته جزئیات این برنامه را بعداً اعلام خواهم کرد و برای همین گفتم که صدا مرا ضبط کنید تا مانند پروژه‌های تهران این مسئله را هم ظرف مدت 2 سال انجام دهم.  
 
قالیباف تصریح کرد: رئیس‌جمهور در حوزه سیاست خارجی باید به دنبال این باشد که منافع کشور را تأمین کرده و از آرمان‌های ما دفاع کند اما مطمئن باشید که اگر ما یک انسجام درونی نداشته باشیم یک دولت قوی به وجود نخواهد آمد.
 
وی افزود: در سیاست خارجی چه بخواهیم مقابله، مقاومت و یا مذاکره کنیم، در اول نیازمند یک انسجام ملی و همدلی هستیم.
 
شهردار تهران با اشاره به اینکه امروزه می‌شنویم برخی به خاطر سختی‌هایی که به وجود آمده است تصور می‌کنند تحریم‌ها منشأ همه مشکلات است، اذعان داشت: برخی فکر می‌کنند اگر تحریم در سیاست خارجی حل شود، همه مشکلات حل می‌شود اما این یک نگاه 100 درصد درست نیست و من فکر می‌کنم که امروز سوءتدبیر، ضعف مدیریت،  عدم کنترل در کارها، طبق برنامه عمل نکردن و نخبگان را از مسائل کشور بیرون کردن به کشور آسیب  بیشتری رسانده است و البته من نمی‌گویم که تحریم‌ها آسیبی نرسانده اما نقش آن به مراتب کمتر از سوءتدبیر است.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: مردم ما و آن‌هایی که باور اسلامی دارند همیشه عزت خود را حفظ کرده و در مقابل دشمنان خارجی ایستادگی کرده‌اند، اسلام به ما اجازه نمی‌دهد که عزتمان را بفروشیم تا اقتصاد را حل کنیم و این در حالی است که تجربه نشان داده دشمنان اگر عزت ملتی را گرفتند اقتصادشان را هم می‌گیرند بدون اینکه مشکلی از مشکلات آنان را حل کنند.  
 
قالیباف با بیان اینکه ما باید به دور از شعار، سیاست‌زدگی، تاکید بر فضل الهی و امید به آینده مشکلات را حل کنیم تصریح کرد: ما نباید بگذاریم که برق امیدی که اکنون در چشمان مردم دیده می‌شود مثل چشمان مردم زمان دفاع مقدس، چشمان کارکنان ناجا، چشمان رفتگران و مهندسان و به طور کلی این برق را در چشم یکایک شما می‌بینم و به امید همین برق امید و برای اینکه بتوانم این آرزو را محقق کنم تمام زندگی خود را برای سربلندی این ملت صرف کرده و به میدان آمده‌ام.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان با بیان اینکه امروز سربلندی ملت ایران تغییر دز زندگی مردم است، خاطرنشان کرد: سربلندی ملت ایران جز با استعانت از خداوند، مقدور نیست و امید من بیش از هر کس به شما جوانان است و باید برای تحقق این امر به روند محدود و خسته مدیریت در کشور یک روح جدید به جامعه تزریق کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار