شبکه‌های مسیحی فارسی زبان که وابسته به سازمان‌های مختلف مسیحیت صهیونیستی می‌باشند با نزدیک شدن به زمان انتخابات ماهیت خود را بیش از پیش نشان داده و موضع صریح خود را در مقابل نظام جمهوری اسلامی (تحریم انتخابات) ابراز می‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، با نزدیکتر شدن به انتخابات ریاست جمهوری، شبکه‌های ماهواره‌ای مسیحیت صهیونیستی نظیر "نجات، هفت، Sat 7، آژانس خبری محبت" و... سعی دارند به طرق مختلف حضور مردم در این حماسه سیاسی را کمرنگ جلوه دهند. از این رو "هرمز شریعت" مدیر شبکه سَت 7، با استفاده از فضای انتخاباتی به سیاه‌نمایی در خصوص فعالیت‌های نظام پرداخته و به جای پرداختن به مسائل تبشیری به مسائل اجتماعی ـ سیاسی داخل ایران با رویکرد معاندانه می‌پردازد.

این رویکرد رسانه‌های مسیحی فارسی زبان متمرکز بر ایران، بر همان سیاست اسلام‌هراسی و القاء تصویری نادرست از مسیحیان در ایران استوار است. در حالی که رویکرد این‌گونه شبکه‌ها مبتنی بر الهیات ضاله استوار است که حتی بر مبنای نظر مسیحیان سنتی ایرانی نیز قابل قبول نمی‌باشد. جریان تبشیری صهیونیستی سعی دارد تا با تهاجم به اسلام و تمرکز بر ایران بخشی از پازل صهیونیزم را تکمیل نماید. رویکرد رسانه‌ای این شبکه‌ها در تمیجید از آمریکا و تقدیس اسرائیل خود بهترین گواه بر مزدور بودن این شبکه‌ها است که توسط همین جریان نیز تأمین مالی می‌شوند.



راه‌کارهای ارائه‌شده توسط سازمان‌های مسیحیت صهیونیست:
- خدشه به صحت انتخابات با پوشش اظهارات معارضان نظام و احمد شهید
- بازتاب اختلاف‌ها در فضای داخلی و سیاسی به جهت کم‌توان نشان دادن و سست بودن پایه‌های نظام اسلامی
- ارائه تصویر اغراق‌آمیز از برخی مشکلات اجتماعی در ایران، مربوط دانستن ناجوانمردانه بعض آنها با مذاهب و نتیجه‌گیری عدم توان تغییر در چنین وضعیتی

علی‌رغم چنین تحریکات بی‌اساسی جامعه مسیحی ایران با این جریان کوچکترین ارتباطی نداشته و همواره در صحنه‌های مختلف اجتماعی حضوری جدی داشته‌اند. اقلیت‌های دینی در جمهوری اسلامی محترم هستند و همه‌گونه آزادی برای انجام فرائض دینی خود را دارا می‌باشند. آنان مانند سایر گروه‌های نژادی و مذهبی از نعمت آزادی و حریّت استفاده کرده‌، زبان، آداب، رسوم و سنن قومی خود را که ضامن بقاء آنان می‌باشد حفظ و حراست نموده و در میان افراد جامعه خود آزادانه اشاعه می‌دهند‌.
همچنين در تهران مؤسسات، کلیسا، مدرسه، انجمن‌های متعلق به فعاليت اشتغال دارند. تعداد قابل توجهی از اقلیت‌های مسیحی كارمندان دولت، پزشك، مهندس، معمار، وكيل و مدرس يا مالک يا سهامدار شركت‌ها و مؤسسات حرفه‌ای و تجاری مختلف هستند. همراهی اقلیت‌های مذهبی بخصوص مسیحیان شریف ایرانی در مقاطع مختلف انقلاب صحنه‌ای از وحدت را به نمایش گذارده که نمونه آن حضور غیرتمندانه آنها در دفاع مقدس و عرصه‌های اجرایی و مدیریتی در ایران بوده است.

مسیحیان همانند دیگر اقلیت‌های شناخته شده در قانون اساسی نمایندگان ویژه‌ای نیز در مجلس شورای اسلامی داشته و همواره در انتخابات مختلف حضوری شکوهمند داشته‌اند. این بار نیز مانند گذشته جامعه مسیحیان با شرکت در انتخابات ریاست جمهوری به دشمنان ایران و جامعه مسیحیان نشان خواهند داد که گزافه‌گویی دشمنان راه به جایی نخواهد برد و مانند گذشته پیروز این عرصه ملی، ملت قهرمان ایران از همه قشر‌ها و ادیان و طوایف خواهند بود.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار