به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، فروغی، با بیان اینکه شهرستان بستان آباد سالانه 5/62 هزارتن هویج، 5/43 هزار تن سیب زمینی، 18هزار تن گندم و47 هزار تن نباتات علوفه ای در بخش زراعی تولید می کند گفت: این شهرستان با تولید 39 هزار و 323 تن شیرخام، 6 هزار و 148 تن تخم مرغ، 5 هزار و 556 تن گوشت سفید، 3 هزار و 514 تن گوشت قرمز، 138 تن گوشت ماهی و 19 تن عسل در بخش دامی و 10 هزار و 368 تن انواع محصولات باغی، نقش مهمی را در تولید محصولات مختلف کشاورزی استان برعهده دارد.
وی با تاکید بر تلاش این مدیریت برای راه اندازی چند واحد صنایع تبدیلی در سطح شهرستان و همچنین مرغوبیت بالای محصولات تولیدی بخش کشاورزی بستان آباد با قابلیت عرضه در بازارهای منطقهای و جهانی گفت: ایجاد صنایع تبدیلی و هدایت سرمایهگذاران به این سمت، میتواند چهره کشاورزی شهرستان راتغییر و قیمتگذاری محصولات کشاورزی، بر اساس محاسبه هزینههای تولید و عرضه این محصولات، می تواند هزینههای آن را پوشش داده و کشاورزان را دچار تضرر نکند.
فروغی توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، فرآوری و بستهبندی محصولات کشاورزی را یکی از موثرترین گزینههای کاهش حجم ضایعات در این شهرستان ذکرکرد و افزود: این صنایع با افزایش بهرهوری، در ارتقاء درآمد خانوارهای بهره برداران و تولید کنندگان تاثیرگذار و زمینهساز اشتغال توسعه یافته در مناطق روستایی این منطقه خواهد شد.
وی مجموع تولید سالانه محصولات زراعی این شهرستان را 185 هزار و 218تن، محصولات دامی را 59 هزارو 791 تن وسایر محصولات بخش کشاورزی را 10 هزارو 506 تن اعلام کرد و گفت: بستان آباد با تولید 60 درصد محصول هویج و16 درصد محصول سیب زمینی استان، به ترتیب رتبه های اول و دوم استانی تولید این محصولات را به خود اختصاص داده است. اقتصاد بستان آباد متکی به کشاورزی و دامداری بوده و محصولاتی چون غلات و سیب زمینی از تولید بالا و مرغوبیت مناسب برخوردار است. شغل غالب مردم کشاورزی، دامداری، قالیبافی است که از منابع اصلی درآمد مردم بشمارمی آید./س