مصرف مواد غذایی وانیلی با تاثیر بر سیستم عصبی و مغز افراد موجب کاهش استرس و افسردگی می شود.

عزت کبیری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: وانیل با خواص آنتی اکسیدانی یک ادویه ضد سرطان محسوب شده و نیز برای تقویت قوای جسمانی و درمان تب موثر است.

وی افزود: برخی تحقیقات نشان می دهد که دانه های معطر موجود در میوه وانیل دارای مولکول هایی هستند که در ترمیم و التیام بخشی  پوست مفید است.

این متخصص با اشاره به دیگر خواص این ماده غذایی اظهار داشت: وانیل در درمان درد و زخم معده بهبود اختلالات عصبی مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون، جلوگیری از پوسیدگی دندان و آلرژی های پوستی بسیار موثر است.

کبیری تصریح کرد: از نگاه طب سنتی تاثیر وانیل بر سیستم عصبی و مغز انسان موجب کاهش ترس، اضطراب و افسردگی می شود.

برچسب ها: افسردگی ، وانیل ، ترس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار