رئيس اداره بازيافت و تبديل مواد منطقه يک گفت: آموزش جهادي شهروندان به صورت چهره به چهره از سوي آموزشگران اداره بازيافت در خصوص نحوه تفکيک پسماند در سال جاري انجام شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، مهدي جمشيديان افزود: اين طرح در نواحي يک و پنج شمال تهران با هدف آموزشهاي بازيافت و تفکيک پسماند خشک از مبدا به صورت حضوري به شهروندان آموزش داده شد و جمع‌آوري منظم پسماندهاي خشک جمع‌آوري شده از سوي خانواده‌ها انجام شده است.
بازيافت به معني استفاده از مواد مصرف شده براي توليد و ساخت مجدد همان کالا يا کالاي قابل استفاده ديگر است مثل کاغذ تازه از کاغذهاي باطله و غير استفاده که بازيافت مي‌شوند.
جمشيديان عنوان کرد: در اين طرح آموزشگران با توزيع بروشورهاي آموزشي و کيسه‌هاي آبي رنگ مخصوص جمع‌آوري پسماند خشک، آموزشهاي بازيافت مواد را ارائه دادند.
بازيافت هر تن کاغذ باطله، ماهانه از تخريب 90 هزار هکتار جنگل، مصرف 12 ميليون ليتر آب و 120 هزار کيلو وات برق مي‌کاهد و به کمک بازيافت کاغذهاي موجود در ززباله‌ها ماهيانه درآمدي بالغ بر 20 ميليارد ريال بدست خواهد آمد. اصلاح الگوي مصرف و بازيافت بهداشتي زباله، دو اصل مهم براي کاهش آلودگي محيط زيست است.
جمشيديان در ادامه افزود: کيسه‌هاي مخصوص تفکيک پسماند در يک روز مشخص و از قبل تعيين شده طبق برنامه هفتگي توسط ماشينهاي بازيافت از محله‌ها جمع‌آوري و توضيحات تکميلي جهت نحوه تفکيک و جمع‌آوري پسماند خشک به شهروندان ارائه  مي‌شود.
به کمک بازيافت کاغذ مي‌توانيم از قطع شدن درختان زيادي جلوگيري کنيم و بازيافت هر تن کاغذ مي‌تواند زمينه اشتغال براي 5 نفر را فراهم کند.
به کمک بازيافت 25 درصدي از کاغذهاي موجود در زباله‌هاي شهري، مي‌توان سالانه از قطع يک ميليون و هفتصد هزار درخت جلوگيري کرد.
جمشيديان گفت: کيسه‌هاي جمع‌آوري شده حاوي پسماندهاي خشک از جمله کاغذ باطله با نان خشک، کيسه‌هاي نايلوني، ظروف پلاستيک، قوطيهاي فلزي و شيشه‌اي، نوشيدني ‌هاست که توسط پيمانکار مربوط جمع‌آوري شده و خط پردازش پسماندهاي خشک در سوله بازيافت منتقل مي‌شود.
اميد است با اثر بخشيدن اين آموزشها توسط شهرداري به شهروندان از به هدر رفتن پسماندها که مي‌تواند در قسمتهاي ديگر توليدات مختلف مورد استفاده بهينه قرار گيرد جلوگيري شود./ل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.