سیر گیاهی است بسیار مغزی که با جایگزین کردن آن در برنامه ی غذایی می توان سلامتی را به بدن باز گرداند.

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: سیر حاوی ماده ی گوگرد داری به نام آلیسین است که این ماده  می تواند بر روی  چربی خون، قند خون، فشار خون اثر مثبت بگذارد.

وی ادامه داد: سیر می تواند چربی خون را کنترل کرده و کلسترول  خوب و مثبت خون را که همان HDL است بالا برده و کلسترول منفی با خون را که  LDL  است پایین آورد که این امر می توان موجب شود عروق دیرتر تنگ شده و بیماریهای قلبی و عروقی دیرتر به سراغمان بیایند.

 کیمیا گر تصریح کرد: سیر در هر ساعتی توصیه می شود و زمان معینی ندارد و می توان آن را جویده و حتی به صورت له شده و یا خرد شده استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: مصرف سیر ممنوعیتی ندارد و مانند نان و شیر می تواند جزو برنامه غذایی هر فرد قرار بگیرد اما اگر شخصی دچار حساسیت بود و یا با مصرف سیر دچار مشکل شد می تواند از مصرف آن خودداری نماید.

وی در خاتمه گفت: مصرف سیر به کسانی که دچار قند خون، چربی خون، فشار خون هستند توصیه می شود اما باید به خاطر داشت که سیر درمانی قطعی نیست به عنوان مثال، فردی که دچار چربی خون است و اضافه وزن دارد می بایست وزن خود را پایین برده و رژیم غذایی را رعایت نماید و در کنار آن از سیر استفاده نماید./ح

 
برچسب ها: سیر ، شادابی ، سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.