افزایش میزان منیزیم رابطه ای عکسي با بروز میگرن های شدید دارد.

منوچهر قارونی، فوق تخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  گاهی اوقات بعضی از افراد که سابقه سردرد های میگرنی دارند  می توانند بیشتر به غذاهایی که می خورند دقت کنند و رابطه غذا و عادات تغذیه ای با میگرن را بیابند.

قارونی در ادامه افزود: در صورتیکه میگرن بسیار شدید و طاقت فرسا است لازم است که در اولین فرصت به پزشک  مراجعه کنند.

میزان کم منیزیم منجر به تشدید حملات میگرنی خواهند شد اما افزایش میزان منیزیم رابطه عکس با بروز میگرهای شدید دارد.

وی افزود: آجیل های شور و مانده، سوپ های آماده، چیپس، خامه ترش ،غذاهای مانده در یخچال، پنیرهای کافئین دار از شایعترین علائم دردهای میگرنی می باشد.

وی خاطر نشان کرد: گاهی گرسنگی و قطع یک وعده غذایی ممکن است باعث بروز یک حمله میگرنی قرار گیرد.

وی در پایان اشاره کرد: بادام زمینی منیزیم کافی را جهت جلوگیری از بروز میگرن تامین می کنند ، همچنین قرصهای حاوی منیزیم نیز می تواند جانشین این مواد غذایی کنند./ح
برچسب ها: منیزیم ، میگرن ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.