آشفتگي اصلاح‌طلبان قرباني مي‌گيرد؛حذف خاموش عارف به نفع روحاني،طعنه زيباکلام به رئيس دولت سازندگي،کمبود نان در نقده آذربایجان غربی،مدیر مسئول«قانون» مجرم شناخته شد،تصادف ماشین همراه سعید جلیلی،توضيحات فرمانده ناجا درباره حوادث سخنراني يكي از نامزدها،آغاز پروژه توليد انبوه پسته در کشورهاي همسايه ايران،توصيه قرآني قرائتي به نامزدهاي رياست‌جمهوري،اطلاعيه انتخاباتي دفتر سيدمحمد خاتمي،توضيحات فرمانده ناجا درباره حوادث سخنراني يكي از نامزدها،فتواي وهابي‌ها عليه شيعيان بازگشت به دوران جاهلي است،از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.

*کیهان:
 
آشفتگي اصلاح‌طلبان قرباني مي‌گيرد؛حذف خاموش عارف به نفع روحاني


فشارها بر محمدرضا عارف براي انصراف به نفع حسن روحاني شدت گرفته است.
عارف مي‌گويد تا آخر در رقابت انتخاباتي خواهد ماند اما شواهد حاکي از آن است که او احتمالاً از سوي ائتلاف هاشمي+ اصلاح‌طلبان حذف شود؛ در عين حال طيفي گسترده از اصلاح‌طلبان، عارف (معاون اول دولت اصلاحات) را بر حسن روحاني که خود را معتدل و نه اصلاح طلب معرفي مي‌کند ترجيح مي‌دهند. با اين حال برخي تندروها، عارف را اصلاح‌طلب بدلي و قلابي معرفي کردند و مي‌گويند نه عارف و نه حسن روحاني با نظر اصلاح‌طلبان نام‌نويسي نکرده‌اند بلکه با نوعي نافرماني ثبت‌نام نموده‌اند.

روز گذشته محمدعلي نجفي که خود را «سخنگوي کارگروه 7 نفره ائتلاف اصلاح‌طلبان» معرفي مي‌کرد به خبرنگاران گفت تا شنبه آينده نتيجه مذاکرات اين کميته 7 نفره اعلام مي‌شود. در حال حاضر دو جريان تأثيرگذار هستند يکي اصلاح‌طلبان که نمادشان خاتمي است و ديگري جريان معتدل که نماد آن هاشمي است. گزينه اصلي ما هاشمي بود که شوراي نگهبان گرفت و کانديداي مشترک اين دو جريان منتفي شد.

وي با بيان اينکه «مشاوران خاتمي و تعدادي از بزرگان» در تشکيل گروه 7 نفره نقش داشته‌اند، نظرسنجي و ساز و کارهاي ديگر در انتخاب کانديداهاي واحد اصلاح‌طلبان نقش دارد.همزمان «مشاوران خاتمي» در بيانيه‌اي خواستار ائتلاف روحاني و عارف شد اما با ادبياتي قابل تأمل عملاً گراي روحاني را داده و تلويحاً عارف را حذف کرد. اين گروه با ابراز تأسف از رد صلاحيت هاشمي مي‌نويسد: ما در اين فرصت با رايزني با همه گروه‌هاي اجتماعي و احزاب و شخصيت‌هاي سياسي و فعالان اصلاح‌طلب و اصول‌گرايي که به برون‌رفت از تنگناهاي موجود مي‌انديشند و منافع و مصالح ملي را بر منافع فردي و مصالح گروهي ترجيح مي‌دهند مي‌کوشيم با معرفي نامزدي واحد، اميد و انگيزه عمومي براي حضور در انتخابات را افزايش دهيم.

نشانه ديگر اظهارات علي يونسي وزير اطلاعات دولت خاتمي است که به مسئولان ستاد انتخاباتي حسن روحاني گفته است: شما بار ديگر به گفتمان اصلاح‌طلبي و اعتدال‌طلبي که من بهترين فرد را در اين شرايط آقاي روحاني مي‌دانم رأي دهيد.

مطمئن باشيد آقاي هاشمي نظر قطعي به وي دارد و آقاي خاتمي هم بارها گفته که من به شخصه به روحاني راي مي‌دهم و هيچ شکي در لياقت، کفايت و تدبير وي ندارم و اين کافي است براي کساني که مي‌خواهند از نظر بزرگان با خبر باشند و موضع‌گيري‌هايي از اين قبيل که نشانه دور خوردن عارف و حاميان اصلاح‌طلب اوست و موجب دلخوري‌هايي شده، موجب شد دفتر خاتمي در بيانيه‌اي حمايت از حسن روحاني را تکذيب کند. سايت «فرارو» که از عارف حمايت مي‌کند، در اين باره نوشت: سيدمحمد خاتمي نفيا يا اثباتاً درباره هيچ يک از نامزدهاي محترم نظري نداده است. (يونسي گفته بود که «آقاي خاتمي بارها گفته است که من به شخصه به روحاني راي مي‌دهم) دفتر خاتمي خبرهاي منتسب به بعضي اعضاي ستادهاي نامزدهاي انتخابات که از سوي بعضي سايت‌ها و خبرگزاري‌ها، منتشر شده را خلاف واقع مي‌داند.

در همين حال عارف ديروز در حاشيه ديدار با بازاريان تهران درباره درخواست حاميان روحاني به ائتلاف با وي گفت: بنده نظري ندارم و تا آخر در صحنه خواهم ماند.علي اکبر اوليا نماينده سابق يزد و از حاميان اصلاح‌طلب عارف نيز در مصاحبه با خبرگزاري آريا گفت: در نظرسنجي‌هاي اخير وضعيت عارف بهتر از روحاني است و ما شانس آقاي عارف را بهتر ديده‌ايم.

موافقان نامزدي حسن روحاني مي‌گويند او ممکن است نظر برخي اصولگرايان مانند مطهري و ناطق و... را هم جلب کند اما مخالفان ضمن تأکيد بر اينکه وي اصولگرا نيست مي‌گويند روحاني مدت‌هاست که از جامعه روحانيت نيز فاصله گرفته و جايگاهي ندارد. از آن سو مخالفان عارف مي‌گويند او اگر اصلاح‌طلب بود خودسرانه اقدام به ثبت‌نام نمي‌کرد.

نکته جالب اختلاف ميان محافل اپوزيسيون است. به غير از طيف وسيعي از اپوزيسيون که قائل به تحريم انتخابات و خيانت نکردن(!) به جنبش (فتنه) سبز هستند، موافقان حضور دو دسته شده‌اند. در حالي که سايت ايران امروز به قلم محمد ارس، ‌روحاني را يک شانس بزرگ معرفي کرد و نوشت: روحاني در برنامه‌هاي تبليغاتي قوي‌تر از موسوي و کروبي ظاهر شد. اگر هم ضعف‌ها و کاستي‌هايي دارد که حتماً دارد، در جريان انتخابات آتي از نو ساخته خواهد شد. يعني همانگونه که از موسوي نخست‌وزير دهه شصت، موسوي سبز دهه نود ساخته شد؛ از خاتمي مکتبي، خاتمي اصلاح‌گرا بيرون آمد و جوانان افراطي مکتبي به نيروي مترقي تبديل شدند و عاقبت خانواده رفسنجاني و خود رفسنجاني هم به صف درآمدند. با چنين هنري از پس ضعف‌هاي روحاني نيز برخواهيم آمد.

در مقابل اخبار روز ديگر وبسايت وابسته به اپوزيسيون با حمايت از عارف نوشت: «در انتخابات فعلي باقيمانده جريانات اصلاح‌طلب اشتباه قبل را تکرار کردند. ابتدا گزينه اميدبرانگيز براي هواداران اصلاحات محمد خاتمي بود که با به ميدان آمدن يا آوردن هاشمي رفسنجاني نظرها ناگهان از سوي نماد اصلاح‌طلبي به سمت نماد دوران سازندگي تغيير جهت داد.

همين مورد گوياي اين است که شاه کليد ايستادن بر سر اصول در بين اين جريان گم شده يا اساساً اميد به پي‌گيري اصلاح‌طلبي به نااميدي بدل شده است.» اخبار روز افزود: اصلاح‌طلبان با حمايت از يک نيروي با تجربه و در عين حال تازه نفس چون دکتر عارف که داراي حساسيت کمتري نيز بود مي‌توانستند اشتباه عدم حمايت جدي از معين در 84 را جبران کنند. عدم ورود هاشمي از ابتدا و کنار کشيدن روحاني به نفع عارف و معرفي اين چهره از سوي بدنه اصلاحات به جامعه و جوانان مي‌توانست اميد را برانگيزد.

يادآور مي‌شود براساس برخي تحليل‌ها، زمزمه حذف يک نامزد و انتخاب ديگري از سوي حلقه‌اي که در فتنه سال 88 نقش ايفا کرد، بيش از آن که تاکتيک انتخاباتي باشد، شگردي براي هل دادن هر دو نامزد به سمت اتخاذ مواضع تند و خراب کردن پل‌هاي پشت سر خود - با وجود عضويت در مراکزي نظير مجمع تشخيص مصلحت- به قيمت القاي اين مطلب است که فتنه سبز نمرده است!

 به همين دليل هم بعضاً ديده مي‌شود که هر دو نفر با دليل و بي‌دليل از هاشمي و خاتمي و موسوي تشکر و تجليل مي‌کنند! اين طراحي براي آن است که افکار عمومي فراموش کنند تندروها ضمن شرط‌گذاري مدعي بودند بدون آزادي بازداشتي‌ها و حصر شدگان، حاضر به حضور در انتخابات نيستند و نيز فراموش کنند که اين جريان مدعي تقلب در انتخابات و عدم آزادي و سلامت آن بودند.

دعوت مشترک حزب مشارکت و گروهک فدائيان خلق به تحريم انتخابات

برخي اعضاي حزب مشارکت با اعضاي تندرو گروهک‌هاي منحله در خارج کشور بر سر تحريم انتخابات به تفاهم رسيده‌اند.
محمد کيانوش‌راد که سابقه عضويت در مجلس ششم را نيز دارد، در مصاحبه گفت: پس از رد صلاحيت هاشمي فضاي انتخاباتي به شدت سرد شده است. اصلاح‌طلبان در يک جايي بايد با کنش سياسي مشخص نشان دهند که نسبت به اتفاقاتي که رخ مي‌دهد هميشه حاضر به عقب‌نشيني و حاضر به تمکين و تسليم و همراهي نيستند.

وي به تماس‌هاي مکرر فعالان همسو براي فعاليت انتخاباتي اشاره کرد که به گفته او، پس از رد صلاحيت هاشمي کاهش يافته است.
کيانوش‌راد اين فرضيه که اصولگرايان لزوماً به دنبال کناره‌گيري اصلاح‌طلبان از صحنه انتخابات هستند را رد کرد و گفت: چنين خواسته‌اي مطلق نيست. چرا که وجود برچسب اصلاح‌طلبي در انتخابات بدون ترديد براي اصولگرايان و حاکميت مثبت خواهد بود.

اين نماينده مستعفي مجلس ششم مي‌گويد: شرکت در انتخابات به هر قيمت، جز اضمحلال نيروهاي ما دستاوردي نخواهد داشت. ما بايد يک جايي از قوت بيشتري براي نه گفتن برخوردار باشيم.پيش از اين رجب مزروعي ديگر عضو حزب منحله مشارکت خواستار تحريم انتخابات شده بود.

در همين حال علي کشتگر از سران گروهک فدائيان خلق، شرکت در انتخابات و حمايت از يکي از نامزدهاي موجود را دامي خطرناک براي اپوزيسيون توصيف کرد و در گويانيوز نوشت: اصلاح‌طلباني که درصددند با ترغيب هاشمي و خاتمي به حمايت از روحاني سرمايه سبزها را در تنور حماسه سياسي بسوزانند، اعتقادي به بدنه اجتماعي ندارند. کساني که به سبزها و اصلاح‌طلبان گرايش دارند عروسک خيمه‌شب بازي کساني نيستند که هر لحظه به رنگي درمي‌آيند، و هيچ وقت حاضر نيستند با رعايت اخلاق و پرنسيب سياسي به آنچه يک روز پيشتر وعده کرده عمل نمايند!

وي مي‌افزايد: هيچ يک از هشت نفري که در اين نمايش نقش ايفا مي‌کنند، در حد و اندازه‌اي نيستند که اگر پيروز انتخابات اعلام شوند، قادر باشند نقشي ايفا کنند.تنها کسي که در ميان نامزدهاي اين دوره اگر رئيس‌جمهور مي‌شد مي‌توانست تا اندازه‌اي سياست‌هاي خارجي و داخلي جمهوري‌اسلامي را تعديل کند هاشمي‌رفسنجاني بود.

کشتگر با ادعاي اينکه حمايت اصلاح‌طلبان از عارف يا روحاني قمار بزرگي است که عايدي آن به جيب نظام مي‌ريزد، نوشت: شگفتا که در چند روز گذشته عده‌اي از اصلاح‌طلبان مأموريت گستردن اين دام را براي هاشمي و خاتمي بر عهده گرفته‌اند. استدلال‌شان هم اين است که براي سد کردن راه حاکميت، از روحاني حمايت کنند.

وي تأکيد کرد: اصلاح‌طلباني که دانسته يا ندانسته درصددند با ترغيب هاشمي و خاتمي به حمايت از روحاني سرمايه سبزها را در تنور حماسه سياسي بسوزانند، چه فرقي با وزارت اطلاعات که همين خط را ترغيب مي‌کند، دارند؟ اصلاح‌طلبان مي‌گفتند اگر خاتمي رد صلاحيت نشود در انتخابات شرکت نمي‌کنند. بعد گفتند به شرط حضور هاشمي در انتخابات مشارکت مي‌کنيم. پس از رد هاشمي اعلام کردند که به اين ترتيب ديگر شرکت در انتخابات معنايي ندارد. اما حالا بازهم درصددند نظر خود را عوض کنند و به حمايت از روحاني فرا بخوانند. آيا به چنين جماعتي که هر لحظه به رنگي درمي‌آيند و روي هيچ اصلي نمي‌ايستند مي‌توان اعتماد کرد؟

يادآور مي‌شود گروهک موسوم به شوراي هماهنگي سبز نيز که از سوي اردشير اميرارجمند، رجب مزروعي و... اداره مي‌شود با صدور بيانيه‌اي خواستار تحريم انتخابات شد وتصريح کرد انتخابات پيش رو فاقد حداقل لوازم و استانداردهاي انتخابات آزاد و سالم است... عدم شرکت در انتخابات به اندازه شرکت در آن حق ماست و کسي نمي‌تواند اين حق را سلب کند. ما بر پيمان خود با آقايان موسوي و کروبي و زندانيان ايستاده‌ايم.

طعنه زيباکلام به رئيس دولت سازندگي

صادق زيباکلام مي‌گويد هاشمي در حال تبديل شدن به اپوزيسيون است.
وي در مصاحبه با روزنامه زنجيره‌اي بهار با بيان اينکه «حاکميت، اپوزيسيون نمي‌خواهد اما ما نمي‌توانيم اپوزيسيون را از ديد حاکميت تعريف کنيم»، افزوده است: همان گونه که ما مي‌بينيم هاشمي به اپوزيسيون تبديل مي‌شود، اين را حاکميت هم مي‌بيند و اندک‌اندک به هاشمي مي‌گويند آشيخ اکبر بايد تکليفت را معلوم کني. سرمقاله کيهان را که شما بخوانيد همين را مي‌گويد که آقاي هاشمي از شما بهره‌برداري مي‌کنند و تو را هل مي‌دهند و از تو چهره‌اي مي‌سازند که در مقابل نظام قرار بگيري.

وي درباره حضور طيف‌هاي عجيب و غريب در جمع اپوزيسيون گفت: نهضت آزادي وقتي ديد همه آمدند پشت خاتمي، آمد و به جريان اصلاحات پيوست. 21 ارديبهشت امسال هم اصلاح‌طلبان وقتي ديدند عجب موج حمايت از هاشمي راه افتاده آنها هم به موج پيوستند. شما نبايد چندان اسير اين شويد که آيا سازمان مجاهدين انقلاب يا دفتر تحکيم وحدت به‌عنوان نيروهاي آوانگارد جامعه از ابتدا به هاشمي پيوسته‌اند يا نه؟ معتقدم ضرورت دموکراسي‌خواهي همه اين‌ها را پشت سر کسي سوق خواهد داد که شنل اين اپوزيسيون را به تن بکند. هاشمي‌رفسنجاني که عمر نوح ندارد، پنج سال ديگر، 10 سال ديگر با ما نخواهد بود 10 سال ديگر 90 ساله مي‌شود؛ اما جنبش دموکراسي‌خواهي ادامه پيدا مي‌کند.

زيباکلام درباره اين موضوع که «موج ايجاد شده هاشمي را با خود برد به جاي اينکه او اين موج را ببرد» تصريح مي‌کند: اشکالي ندارد. اتفاقاً اگر هاشمي‌رفسنجاني، محمد خاتمي و هرکسي نتواند حداقل خواسته‌هاي اين جنبش را لبيک بگويد، جنبش آنها را پس مي‌زند مي‌خواهم بگويم نگران نباشيد از اين که آقاي رفسنجاني مي‌تواند پا به پاي جنبش بدود يا نه. اگر نتواند همپا با جبهه اپوزيسيون بدود حذف مي‌شود.
وي در پاسخ اين گفته که «اما سن هاشمي براي موج سواري مناسب نيست.

موج هاشمي را مي‌برد بعد هم، موج را هاشمي خودش راه نينداخته، اما شما پاسخي براي اين دو چالش نداريد» مي‌گويد: ‌اساساً براي من مهم نيست هاشمي‌رفسنجاني چه مي‌کند. هاشمي يا مي‌تواند پا به پاي اين قطار باشد و مسافر اين قطار بماند يا نه. اگر حذف شود، هيچ اتفاقي نمي‌افتد. اپوزيسيون درون نظام يک شخصيت ديگر پيدا مي‌کند.

سمپات نهضت آزادي در جاي ديگر از مصاحبه خود گفته است: من جمله‌اي گفته‌ام که روزنامه کيهان چندين بار آن را کار کرده است و خيلي از اصلاح‌طلبان هم دلخور شدند ولي همچنان معتقدم که اگر شما در دوم خرداد 76 به جاي محمد خاتمي، يک تيرآهن 14 هم مي‌گذاشتيد، 20 ميليون راي مي‌آورد. اصلاً آن 20 ميليون به خاتمي ربطي نداشت. الان هم با شما موافقم؛ اساساً اين موج هم به هاشمي‌رفسنجاني مربوط نمي‌شود.

زيباکلام به اين واقعيت اشاره نکرده که راي آن روز مردم در واقع با تلقي اعتراض به سياست‌هاي دولت سازندگي بود و در تلقي عمومي تصور مي‌رفت که روي کار آمدن ناطق‌نوري ادامه سياست‌هاي دولت هاشمي است، انتخاب خاتمي به معني تغيير مسير دولت خواهد بود.
وي در عين حال در مصاحبه با روزنامه آرمان درباره حمايت خوداز حسن روحاني گفت: ايده‌آل من نه تنها آقاي روحاني نيست بلکه حتي عارف و خود رئيس دولت اصلاحات هم نيست. ايده‌آل من واسلاو هاول، آنگ‌سان سوچي، مهدي بازرگان، مهاتما گاندي و نلسون ماندلاست.

*وطن امروز:

جاسوس سیا: آمریکا باید خفه شود و در انتخابات ایران دخالت نکند


جان لیمبرت، یکی از گروگان‌های آمریکایی در جریان تسخیر لانه جاسوسی در آبان 1358، طی مقاله‌ای دخالت در انتخابات پیش رو در ایران را یکی دیگر از شکست‌های آمریکایی‌ها عنوان می‌‌کند و به آنها می‌‌گوید، خفه شده و در انتخابات دخالت نکنند. وی در مطلبي چنین می‌‌آورد: «ظاهرا برای واشنگتن که خود را در مسائل مرتبط با ایران غرق کرده، پذیرش این حقیقت ساده که انتخابات ریاست جمهوری 14 ژوئن یک رویداد ایرانی است که ربطی به ما ندارد، چندان آسان نیست. اما اگر بخواهیم این رویداد را به خود ربط دهیم گام در راهی نهاده‌ایم که قبلا بارها در عبور از آن با شکست مواجه شده‌ایم. تنها کاری که ما باید انجام دهیم این است که خفه شویم و فقط در مورد مبانی صحبت کنیم و مثل یک دولت خوب به اصول بین‌المللی پایبند باشیم. دولتمردان آمریکایی باید کم و گزیده سخن بگویند و این حقیقت را فراموش نکنند که نفرت مردم ایران از سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا با هر اقدام و موضع‌گیری اشتباه به اوج خواهد رسید».

در حاشيه تلاش براي برگزاري نمايشگاه نقاشي يكي از سران فتنه؛براي برگزاري اين نمايشگاه بالاخره چندتا 15000 یورو گرفتید!

عناصر اروپانشین فتنه که خود را «سفرای اصلاح‌طلبان در خارج» معرفی می‌کنند در آخرین شیرین‌کاری خود، طرح برگزاری نمایشگاه آثار نقاشی یکی از سران فتنه 88 و همسرش در لندن، پاریس و برلین و نیز جازدن کتاب ادبی یک نویسنده به نام او را داده‌اند که این نمایشگاه حتی قبل از برگزاری، موجب پدیدآمدن انواع و اقسام مناقشات بین فتنه‌گران داخل و خارج شده است. جماعت خارج‌نشین تصمیم دارند همزمان با برگزاری انتخابات 24 خرداد در ایران، نمایشگاه مورد بحث را تحت عنوان «در اندیشه آزادی؟! » دایر کنند.

 از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌‌بینی شده نمایشگاه، معرفی کتابی مشتمل بر 15 داستان کوتاه فارسی به‌عنوان «کشفِ یکی از سران فتنه و حاصل سال‌ها مطالعات وی در ادبیات داستانی ایران» بوده است، غافل از اینکه این کتاب در سال 88 توسط نویسنده واقعی آن و تحت عنوانی دیگر(اما با 14 داستان) منتشر شده بود!‌ بررسی‌های تیم داخل نشان داده است نویسنده اصلی آن کتاب قبل از وقایع سال 1388، کتاب خود را جهت اظهار نظر در اختیار یکی از سران فتنه قرار داده بود (به خاطر روابط و آشنایی قبلی با او) اما با پیش آمدن رخدادهای پس از انتخابات، متن اولیه نزد وی باقی مانده و اکنون، همان کتاب توسط باند فتنه‌گران فراری به عنوان کتاب و اثر آن فتنه‌گر معرفی می‌شود!

 و اما شیرین‌کاری دوم این باند نیز کمتر از اولی تعجب‌برانگیز نبوده است. حلقه اردشیر امیرارجمند (مشاور عالی یکی از سران فتنه که توسط سازمان منافقین از کشور فراری داده شد) طرح برگزاری نمایشگاه آثار نقاشی یکی از سران فتنه 88 و همسرش را همراه با معرفی کتاب پیش‌گفته داده و هزینه برگزاری آن‌را 15000 یورو برآورد کرده و از عناصر داخل کشور، درخواست تامین آن را کرده‌اند اما اتفاق بسیار جالب و نادر آن است که به طور همزمان، همان مبلغ توسط چندنفر دیگر از اعضای گروهک موسوم به «شورای هماهنگی راه سبز امید» و برخی مرتبطان و همپالگی‌های آنها، از چند محل و موسسه و اتحادیه درخواست شده است!

علاوه بر درخواست 15000 یورو از داخل (که نفس این درخواست موجب تعجب فتنه‌گران داخل شده، چرا که پیش از این، معمولا این عناصر خارج‌نشین بودند که بودجه فتنه‌گران داخل را تامین می‌کردند)‌ درخواست مشابهی از «آکادمی هنر برلین» به عمل آمده و آن آکادمی بنا به دستور کانون‌های پشت صحنه، پرداخت هزینه را تقبل کرده بود.

 در همین زمان، خانم شیرین عبادی با محافل ضد انقلاب مقیم آمریکا تماس گرفته و اظهار داشته اردشیر امیرارجمند از او برای برگزاری آن نمایشگاه و حضور در نشست جانبی نمایشگاه تحت عنوان «هنر و حقوق بشر در ایران» دعوت کرده و در عین حال خواهش کرده است که از ارتباطات خود بهره گرفته و هزینه برگزاری نمایشگاه (15000 یورو) را تامین کند!

همزمان «حنیف - م» (از عناصر پادو و فراری) ضمن اشاره به مسؤولیت خود در نمایشگاه (تهیه عکس از تابلوها) اضافه کرده بودجه نمایشگاه را پدرش (رجبعلی‌-م) از مقر اتحادیه اروپا در بروکسل درخواست و دریافت کرده است! در همین اوضاع و احوال پیچیده مالی! عضو شورای هماهنگی راه سبز امید گفته است: «بالاخره ما نفهمیدیم برای برگزاری این نمایشگاه چندتا 15000 یورو گرفتند!» و گلایه کرده که دختر یکی از سران فتنه با او تماس گرفته و درخواست کرده که کل درآمد نمایشگاه را به او تحویل دهند تا به والدین خود برساند!

همچنین از قول «عمادالدین - ب» آورده است برخی عناصر ضد انقلاب فراری معروف در برگزاری این نمایشگاه مشارکت دارند و به اسامی «مهرداد خوانساری» و «پرستو فروهر» اشاره کرده و اظهار نگرانی کرده مشارکت این افراد مورد استفاده دستگاه‌های امنیتی جمهوری اسلامی قرار گرفته و با آنها برخورد شود. مضاف بر آن با توجه به حضور اخیر «رجبعلی.م» در سیزدهمین کنگره گروهک موسوم به اکثریت و مطرح شدن موضوع نمایشگاه آثار نقاشی و کتاب جعل شده در حاشیه کنگره و اعلام آمادگی سران آن گروهک برای حضور و همکاری، نگرانی نامبردگان شدیدا بالاگرفته و درخواست کرده‌اند به سرعت در برگزاری نمایشگاه تجدید نظر شود.

*آرمان:

تکذیب مسئولیت آیت‌ا... کعبی در ستاد سعید جلیلی


شنیده شد که عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خبر مسئولیت خود در ستاد جلیلی را تکذیب کرد. تسنیم نوشت؛ آیت‌ا... عباس کعبی خبر انتصابش به عنوان مسئول کمیته طلاب و روحانیان ستاد سعید جلیلی کاندیدای انتخابات یازدهم که از سوی برخی از رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها منتشر شده بود، را تکذیب کرد. وی در این باره گفت: خبری که در برخی از رسانه‌ها درباره انتصاب اینجانب به عنوان مسئول کمیته روحانیان و طلاب ستاد آقای جلیلی منتشر شده، به هیچ وجه صحت ندارد و تنها یک تشابه اسمی بوده است.

کمبود نان در نقده آذربایجان غربی

شنیده شد که مشکل کمبود نان در چند روز گذشته مردم برخی شهرهای آذربایجان غربی را درگیر کرده است به طوری که این موضوع در شهرستان نقده شدت بیشتری به خود گرفته و سبب گلایه مردم از وضعیت موجود شده است. فارس نوشت؛ این در حالی است که در ماه‌های گذشته در برخی از شهرستان‌های دیگر این استان از جمله اشنویه، پیرانشهر، تکاب و بوکان نیز مشکل کمبود نان گزارش شده بود که این امر لزوم توجه و نظارت بیشتر مسئولان استانی را می‌طلبید و انتظار می‌رفت با وعده‌های صورت گرفته دیگر شاهد مشکلاتی از این دست در استان نباشیم.

تابستان بهترین زمان حمله به ایران!

شنیده شد که یک روزنامه‌نگار صهیونیست با اعلام اینکه اسرائیل مجبور است دیر یا زود برای بمباران تأسیسات هسته‌‌ای ایران اقدام کند، فصل تابستان و اوایل پاییز امسال را بهترین زمان برای انجام این کار دانست. شفقنا نوشت؛ تد بلمن، وکیل بازنشسته و سردبیر فعلی روزنامه «اسرائیل پاندیت» در سرمقاله این روزنامه نوشت: «وقتی نمی‌توان به صحت و دقت اطلاعات رسیده در مورد زمان دستیابی ایران به بمب هسته‌‌ای اطمینان کامل داشت، پس چرا باید تا لحظه آخر صبر کرد؟ این حمله باید تابستان یا حداکثر اوایل پاییز امسال صورت بگیرد؛ در این موقع از سال هوا صاف و شرایط جوی مساعد است»

مدیر مسئول«قانون» مجرم شناخته شد

شنیده شد که مدیرمسئول روزنامه قانون در جلسه دادگاه مطبوعات مجرم و مستحق تخفیف شناخته شد. تسنیم نوشت؛ علی‌اکبر کسائیان دبیر هیات منصفه دادگاه مطبوعات با بیان اینکه جلسه دادگاه مطبوعات در شعبه 78 و به ریاست قاضی مجید باقری برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه به اتهامات 3 نشریه و یک سایت رسیدگی شد. اولین پرونده مربوط به روزنامه قانون با مدیرمسئولی مهناز مظاهری بود که به اتهام انتشار مطالب خلاف واقع پرونده‌ای علیه وی تشکیل شده است. در همین زمینه هیات منصفه به اتفاق آراء وی را مجرم شناخت. همچنین هیات منصفه با اکثریت آراء وی را مستحق تخفیف دانست.

روايتی از جلسات خصوصي احمدي‌نژاد و مشايي

شنیده شد که به گفته دبير يكي از ستادهاي طلاب حامي گفتمان انقلاب اسلامي حجت‌الاسلام سقاي بي‌ريا در جلسه با طلاب حامي گفتمان انقلاب خاطراتي از جلسات دو نفره احمدي نژاد و مشايي را مطرح کرد.امير اميرگان با اشاره به جلسه‌ اعضاي اين ستاد با حجت‌الاسلام سقاي بي‌ريا و خاطراتي كه در اين جلسه نقل شد، گفت: کساني که انحراف را در دولت به وجود آوردند عامل مشکلات هستند و ليدر حلقه انحراف جزو مسببان اصلي جدايي دولت و روحانيت است. فارس نوشت؛

وي افزود: به عنوان مشاور امور روحانيت رئيس جمهور تلاش زيادي انجام داده است تا برخي موضع‌گيري‌ها به وجود نيايد. وقتي احمدي‌نژاد با مشايي جلسه برگزار مي‌کند حدود چهار يا پنج ساعت جلسات دو نفره ايشان طول مي‌کشد و طي اين مدت تمام تماس‌ها و ارتباطات لغو مي‌شود؛ بر اساس اخبار و مشاهداتي که داشته‌ايم احمدي‌نژاد به شدت مورد تاثير وی قرار دارد.

تصادف ماشین همراه سعید جلیلی

شنیده شد که شب یکشنبه یکی از ماشین‌های همراه با سعید جلیلی در مسیر بازگشت سفر انتخاباتی این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تصادف کرد. ایسنا نوشت؛ در پی این حادثه که در اوایل بامداد یکشنبه شب رخ داد، یکی از سرنشینان این ماشین به بیمارستان منتقل شد و حال سه نفر دیگر از سرنشینان آن خوب است. همچنین برای خودروی حامل سعید جلیلی هیچ اتفاق نیفتاد و وی در سلامت کامل به سر برده و امروز نیز سفر انتخاباتی به جنوب استان کرمان داشت.

امام جمعه کرمان عذرخواهی کرد

شنیده شد که امام جمعه کرمان گفت: در دیداری که روز یکشنبه هفته گذشته با یکی از نامزدهای انتخاباتی داشتم، نام سردار سلیمانی و حمایتشان از قالیباف یا هر شخصیت دیگری به اشتباه از ناحیه بنده برده شد که در جلسه فرهنگ عمومی استان نیز عذرخواهی کردم. عصر ایران نوشت؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سید یحیی جعفری در گفت‌وگو با ماهان‌نیوز گفت: در دیدار با این نامزد انتخاباتی توجه نداشتم که خبرنگاران و همه اقشار هستند و صرفا از جنبه صحبت شخصی با این کاندیدا حرف می‌زدم که نام شخصیتی اگر برده شده به‌دلیل فراموشی و عدم توجه از سوی بنده بوده است. چند روز قبل برخی رسانه‌ها نوشتند که امام جمعه کرمان اعلام کرده سردار قاسم سلیمانی از محمدباقر قالیباف حمایت کرده است که این خبر، واکنش سپاه را در پی داشت؛ به نحوی که سپاه طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده و نخواهد کرد.

مجری صدا و سیما که سخنگو شد

شنیده شد که محمدرضا عرب سرخی به عنوان دبیرائتلاف ترنم اندیشه‌های جوان معرفی شد. وی مدیرعامل موسسه حدیث میعاد، عضو تشکل‌های بسیار و همچنین فعال سیاسی، فرهنگی، حقوقی و اجتماعی است. همچنین زهره میرسپاسی مجری معروف صداو سیما به عنوان مشاور دبیر و سخنگو، پرستو سیفی ناجی به عنوان مشاور دبیر و مدیر روابط عمومی و الهام بهمن آبادی به عنوان مشاور و رئیس دفتر این ائتلاف معرفی شدند.

نقض فنی هواپیمای حامل رضایی

شنیده شد که هواپیمای حامل محسن رضایی حدود ساعت 15:50 دیروز از تهران عازم گرگان شده بود که بعد از مدتی پرواز به دلیل نقص فنی دوباره به فرودگاه مهرآباد بازگشت. صراط نوشت؛ این گزارش حاکی از آن است که مشکلی برای مسافران این پرواز ایجاد نشده و این پرواز با تاخیر در فرودگاه گرگان به زمین خواهد نشست. طبق اعلام قبلی ستاد محسن رضایی در گلستان، قرار بود استقبال از محسن رضایی ساعت 16 در فرودگاه بین‌المللی گرگان انجام شود که همچنان حامیان رضایی منتظر انجام این مراسم هستند.

*خراسان:


دستور ويژه رييس جمهور به رحيمي درباره درياچه اروميه

با پيشنهاد رييس جمهور، به منظور تصميم گيري در خصوص انتقال آب رودخانه ارس به درياچه اروميه، کارگروهي با مسئوليت معاون اول رييس جمهور و با عضويت وزيران نيرو، جهاد کشاورزي، اقتصاد، رييس سازمان حفاظت محيط زيست، معاون برنامه ريزي رييس جمهور، معاون اجراي قانون اساسي رئيس جمهور، استاندار آذربايجان شرقي و نمايندگان استان در مجلس تشکيل و تصميم آن به عنوان مصوبه هيئت وزيران تلقي مي شود.

آغاز پروژه توليد انبوه پسته در کشورهاي همسايه ايران

بر اساس گزارش هاي واصله به دستگاههاي اقتصادي کشور، برخي کشورهاي همسايه طرح کاشت دهها هزار اصله نهال پسته در اراضي مناسب را آغاز کرده اند تا انحصار اين محصول را از دست ايران خارج کنند. بر اساس گزارش مذکور، يکي از کشورهاي مستعمره انگليس که از تکنولوژي و دانش مناسبي در زمينه کشاورزي برخوردار است، مجري طرح هاي مطالعاتي و اجرايي اين پروژه شده است.

*تهران امروز:

عرصه سياست عرصه كامل و ايده‌آل نيست

صادق زيباكلام در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت:نه آقاي روحاني اصلاح‌طلب است و نه بنده ايشان را اصلاح‌طلب مي‌دانم.وي افزود:عرصه سياست و كنش اجتماعي يك عرصه كامل و ايده‌آل نيست. ايده‌آل من نه تنها آقاي روحاني نيست بلكه حتي عارف و خود رئيس دولت اصلاحات هم نيست. ايده‌آل من واسلاو هاول، آنگ سان سوچي، مهدي بازرگان، مهاتما گاندي و نلسون ماندلاست. اما اينقدر عقلم مي‌رسد كه در ايران فعلي دنبال مهدي بازرگان نباشم. اگر در ايران فعلي به‌دنبال نلسون ماندلا باشم و چون در ميان نامزدها نيست راي ندهم، در آن صورت با دست خودم به آقاي دكتر جليلي راي داده‌ام.

توصيه قرآني قرائتي به نامزدهاي رياست‌جمهوري

حجت‌الاسلام محسن قرائتي خطاب به نامزدهاي رياست‌جمهوري گفت: قرآن در 4 مورد به اقامه دعوت كرده است؛ اقامه نماز، اقامه دين، اقامه عدالت و اقامه قرآن، كه اگر قرآن را به پا داريم بدانيد وضع اقتصادي نيز درست مي‌شود همانطور كه خداوند وعده داده است.به گزارش مهر وي افزود: تمام صحبت‌هايي كه در مورد سازندگي، گفت‌وگوي تمدن‌ها، عدالت‌اجتماعي، سبك زندگي و... گفته مي‌شود در واقع حرف تازه‌اي نيست چرا كه همه اينها در قرآن و روايات و نهج‌البلاغه وجود دارد. ما بايد به قرآن بازگرديم و بازگشت به قرآن نهضت مي‌خواهد. بايد از درون بسوزيم تا قرآن جايگاه اصلي خود را در زندگي ما پيدا كند.

اطلاعيه انتخاباتي دفتر سيدمحمد خاتمي

دفتر سيدمحمد خاتمي با انتشار اطلاعيه‌اي خبرهاي منتسب به برخي اعضاي ستادهاي نامزدهاي انتخابات كه در برخي از سايت‌ها و خبرگزاري‌ها بازتاب يافته را خلاف واقع دانست.به گزارش جهان نيوز،در اين اطلاعيه آمده است كه ايشان تا به حال در مورد هيچ يك از نامزدهاي كنوني، چه در محافل خصوصي و چه عمومي نفيا و اثباتا نظري نداده‌اند. در آينده نيز به موقع نظريات ايشان به صورت صريح از طريق سايت رسمي ايشان به اطلاع همگان خواهد رسيد

توضيحات فرمانده ناجا درباره حوادث سخنراني يكي از نامزدها

سردار «اسماعيل احمدي‌مقدم» درباره تمهيدات پليس براي برخورد با كارناوال‌هاي انتخاباتي، گفت: اين مراسم در آستانه حماسه بزرگ سياسي و انتخابات شوراها و رياست‌جمهوري بوده و يك فرصت است؛ فرمايشات مقام معظم رهبري(مدظله العالي) راهنماي خوبي براي انتخاب فرد اصلح است بنابراين تمامي زائران صرفنظر از تفكرات سياسي و سلايق به كانديداها، دل در گرو امام‌خميني(ره) دارند.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني پليس، فرمانده ناجا گفت: در صورتي كه فردي بخواهد از ظرفيت مراسم ارتحال امام، براي كارناوال، لشكركشي و تبليغات انتخاباتي استفاده كند و مراسم را تحت‌الشعاع قرار دهد، پليس ممانعت مي‌كند، لذا پيشگيري‌هاي لازم در اين زمينه اتخاذ خواهد شد.

احمدي‌مقدم درباره كنترل فضاي مجازي در آستانه انتخابات، گفت: فضاي مجازي در كنترل و مراقبت است و اينگونه نيست كه افراد در اين فضا آزاد باشند كه بتوانند توهين، شايعه‌پراكني و تخريب كنند؛ اگر جرمي در اين فضا رخ دهد، نيروي انتظامي با دستور قضايي اين مسئله را پيگيري مي‌كند.

اين مقام ارشد انتظامي همچنين در مورد حادثه سخنراني يكي از كانديداهاي رياست‌جمهوري در حسينيه جماران، گفت: يكي از تعهدات كانديدا اين است كه نبايد پيرو فتنه 88 باشند و شايد اين مسئله نيز ربطي به نامزد رياست‌جمهوري نداشته، اما ممكن است افرادي بخواهند از اين فضا سوءاستفاده كرده و اهداف فردي را دنبال كنند.ستادهاي انتخاباتي، در اين مواقع بايد مراقبت‌هاي لازم را انجام دهند؛ اگر قادر به انجام اين مهم نبودند، طبيعي است نيروي انتظامي به وظيفه خود عمل كرده و با افرادي كه رفتار ضدانقلابي داشته باشند، برابر قانون برخورد مي‌كند.

عدالت كمونيستي با پيشرفت همراه نبود

امير محبيان، تحليلگر مسائل سياسي در گفت‌وگو با زندگي نيوز درباره تخريب برنامه‌هاي اقتصادي قاليباف توسط برخي رسانه‌هاي به اصطلاح با بصيرت گفت: براي تحليل اين مسئله به تعريف مفاهيم پيشرفت و عدالت نياز است چرا كه بدون تعريف تنها دچار سوء برداشت مي‌شويم. وي در تعريف اين دومفهوم با تبيين وجود دو ديدگاه، عمده درباره پيشرفت و عدالت گفت: اولين ديدگاه، عدالت را محصول پيشرفت مي‌داند و دومين ديدگاه پيشرفت را محصول عدالت. اما آنچه مهم است ارائه تعريفي درست از دو مفهوم عدالت و پيشرفت است.

 پيشرفت اگر بر مبناي الگوهاي غربي باشد لزوما به عدالت نخواهد انجاميد چنانچه در برخي كشورهاي غربي شاهد اين امر هستيم كه با وجود پيشرفت‌هاي اقتصادي، عدالت در جامعه جاري نشده است.همچنين اگر پيشرفت به معناي كمونيستي آن باشد همانطور كه در برخي كشورهاي كمونيستي شاهد آن بوديم، عدالت را به مفهوم مد نظر خود يعني همان توزيع فقر اجرا مي‌كردند اما پيشرفتي همراه آن نبود.وي با اشاره به اين نكته كه پيشرفت و عدالت به عنوان دو مفهوم مكمل يكديگر با تعاريف خاص آن در ايران اسلامي توسط رهبري معظم انقلاب مطرح شده است تاكيد كرد: بايد توجه داشت كه هدف از پيشرفت، پيشرفت خطي و توسعه كمي نبوده و نيز هدف از آن فقير شدن همه جامعه نيست.

امير محبيان درباره اين نظر كه براي رسيدن به توزيع عادلانه بايد ابتدا پيشرفت كرد تا بتوان عدالت را در ميان مردم به اجرا درآوريم، در غير اين‌صورت به جاي توزيع عدالت توزيع فقر خواهيم داشت، گفت: در مفهوم عدالت بايد به فضايي كه اين مفهوم درآن شكل مي‌گيرد توجه شود. مفهوم عدالت در دو فضا تحقق مي‌يابد كه داراي اهميت است. ابتدا بايد به مفهوم عدالت در فضاي ناداري و فقر اشاره كرد كه در آن صورت عدالت تقسيم داشته‌ها به‌طور معقول است و كسي در اين فضا احساس فقر نمي‌كند. دوم، مفهوم عدالت در فضاي دارايي است كه در آن، عدالت به معناي توزيع امكانات و دارايي درميان مردم است.

*جمهوری:

فتواي وهابي‌ها عليه شيعيان بازگشت به دوران جاهلي است

 هر روز بر تعداد مخالفان وهابيت در عربستان افزوده مي‌شود. يك نويسنده ديگر عربستاني نيز با انتشار مقاله اي، فتواي وهابي‌ها عليه شيعيان را جهالت و بازگشت به دوران جاهلي دانست. عثمان عبدالله در اين مقاله نوشت: مفتياني مانند سعدالدريهم، محمد العريفي و امثال آنها با فتواهاي ضدانساني و ضداخلاقي خود، آبروي اسلام را مي‌برند.

 سعدالدريهم، تروريست‌هاي سلفي را به كشتار زنان و كودكان شيعه در عراق تشويق كرده بود. محمدالعريفي نيز به صدور فتواهاي خرافاتي مشهور است. هفته گذشته، سخنگوي وزارت امور خارجه سوئيس گفت: دولت سوئيس دستور جديد ممنوع‌الورود بودن مفتي سعودي "محمدالعريفي" به كشور سوئيس و همه اعضاي اتحاديه اروپا را به مدت 5 سال صادر كرده است.

چرا وزير بحريني" رژيم صهيونيستي "را تروريست نمی داند؟

 عبدالرؤوف الشايب، سخنگوي انقلابيون 14 فوريه با اشاره به اظهارات اخير وزير خارجه بحرين عليه دبيركل حزب‌الله لبنان، تأكيد كرد: رژيم بحرين مانند رژيمهاي عربستان سعودي و قطر، بخشي از رژيم صهيونيستي است. وي گفت: وزير بحريني به همين دليل رژيم صهيونيستي را تروريست توصيف نمي‌كند.

تغییر نام مسجد "فاطمه الزهرا(س)" به مسجدالرحمه در جده

مسئولان شهر جده، نام مسجد "فاطمه الزهرا(س)" اين شهر را به مسجدالرحمه تغيير دادند. مسؤولان شهري جده، نام مسجد فاطمه الزهرا(س) را با اين بهانه واهي و داستان ساختگي كه "فاطمه" نام مادر تاجر سازنده اين مسجد است و گذاردن نام اشخاص بر مساجد حرام است"، به "مسجدالرحمه" تغيير داده‌اند!

اما اهالي منطقه مي‌گويند نام اين مسجد به نام مبارك حضرت زهرا(س) مزين شده بود، و نه مادر باني آن. همچنين يك روزنامه سعودي مدعي شد: پس از آنكه حجاج درگذشته ايراني در اين مسجد مدفون شده اند، اين مسجد به محلي براي زيارت و عبادت ايرانيان و شيعيان تبديل شده بود(!!) كه با اين تدبير مسؤولان جده، جلوي اين كار گرفته مي‌شود!
برچسب ها: روزنامه ، باشگاه ، شبانه ، ویژه ، خبر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار