میرمیران متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: سیر گیاهی است که سرشار از کلسیم، آهن، فولیک اسید، منیزیم، پتاسیم و ویتامین های ث و B1 و B2 و B3 است.
وی عنوان کرد: فعالیت آنتی اکسیدان و تأثیر در کاهش ال دی ال (LDL) خون در انسان را دارد و از خاصیت های قابل توجه سیر می توان به خوشرنگ شدن بدن نیز اشاره کرد.
وی در ادامه به مادران شیرده توصیه کرد که در خوردن سیر زیاده روی نکنند زیرا باعث تغییر مزه شیر می شود که ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند.
وی افزود: روزانه مصرف حداقل نصف حبه سیر برای پاک کنندگی خون توصیه می شود. بدن را در مبارزه با بیماری هایی که ناشی از فشار خون است مقاوم می کند.
وی در پایان اشاره کرد: گیاه سیر با وجود خواص بسیار گاهی اوقات بوی نامطبوعی در دهان دارد که می توان استفاده از مواد غذایی مانند لیمو، سیب، جعفری و ادویه های قابل جویدن از این گیاه جلوگیری کرد.