به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ، حسن نژاد گفت: برای اولین بار در استان در چهار روستا کار نظارت بر محصول توت فرنگی از مرحله داشت تا برداشت انجام شد.
وی با اشاره به اینکه کارهای نظارتی در این روستاها به صورت آزمایشی صورت گرفته، افزود: پس از انجام مراحل نظارتی بر محصول توت فرنگی برچسب سلامت به این محصول زده میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: اقدام به استانداردسازی در سطح 27 هکتار از اراضی کردستان انجام شده و پس از استاندارد سازی محصول توت فرنگی، با هماهنگی با میدان میوه و تره بار این محصول به بازار تهران عرضه می شود که با انجام این کار 20 درصد به نرخ فروش محصول توت فرنگی اضافه می شود.
بخش بزرگی از توت فرنگی کردستان در مناطق روستایی شهرهای سنندج، کامیاران و مریوان به ویژه منطقه ژاورود تولید می شود./س