![اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان به کجا رسید؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/19/19552408_206.jpg)
وی افزود: انجیر منبع مناسبی از فیبرهای غذایی می باشد که گرسنگی را به تاخیر می اندازد به این دلیل است که کاهش وزن را ایجاد می کند.
وی در ادامه گفت: این میوه خوش خوراک ،به عنوان منبع خوبی از پتاسیم که عنصری برای کنترل فشار خون است به کار می رود.
وی در پایان اظهار داشت: زیاده روی در خوردن این میوه باعث نفخ شکم و اسهال می شود و برای افرادی که کبدهای ضعیف دارند نیز مضر است مگر این که انجیر را با گردو مصرف کنند.