انجیر منبع مناسبی از فیبرهای غذایی است که گرسنگی را به تاخیر و باعث کاهش وزن می شود.

مریم سجادپور متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: انجیر یک میوه شیرین است و این میوه را می توان از اوایل خرداد تا اوایل شهریور یافت 
 
وي تصريح کرد: با این میوه می توان مربا و ترشی درست کرد، غالباً انجیر خشک بیشترین استفاده را دارد و در هر زمان از سال که بخواهید می توان یافت کرد.

وی افزود: انجیر منبع مناسبی از فیبرهای غذایی می باشد که گرسنگی را به تاخیر می اندازد به این دلیل است که کاهش وزن را ایجاد می کند.

وی در ادامه گفت: این میوه خوش خوراک ،به عنوان منبع خوبی از پتاسیم که عنصری برای کنترل فشار خون است به کار می رود.

وی در پایان اظهار داشت: زیاده روی در خوردن این میوه باعث نفخ شکم و اسهال می شود و برای افرادی که کبدهای ضعیف دارند نیز مضر است مگر این که انجیر را با گردو مصرف کنند.

برچسب ها: انجیر ، وزن ، پتاسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.