مصرف مداوم و طولانی مدت قهوه با کاهش خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم در ارتباط است.

دکتر پویا عزیزی متخصص تغذیه و داخلی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: بر طبق تحقیقات پژوهشگران علوم پزشکی نتایج نشان می دهد که این امکان وجود دارد که مصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم را کاهش می دهد.
 
وی گفت: مصرف روزانه 4 فنجان قهوه به مدت چند سال خطر بروز این عارضه در زنان را تا 25 درصد کاهش می دهد.
 
این متخصص اظهار داشت: قهوه حاوی کافئین یا بدون کافئین در مقابله با این بیماری موثر و مصرف منظم آن میزان هورمون هایی را که در ایجاد سرطان نقش دارند، کاهش می دهد.

عزیزی خاطرنشان کرد: خطر بروز این بیماری، با افزایش وزن و داشتن سابقه بیماری از طرف مادر افزایش پیدا می کند.

وی تصریح کرد: از سوی محققان معتقدند ورزش و حفظ وزن مناسب بهترین راه پیشگیری از سرطان رحم است.
 
این متخصص ادامه داد: قهوه می تواند به عنوان عامل پیشگیری از سرطان های مربوط به هورمون استروژن چاقی و انسولین عمل کند.
 
گفتنی است: قهوه در مقایسه با بیشتر سبزیجات و میوه ها آنتی اکسیدان بیشتری دارد./ع2
برچسب ها: سرطان ، رحم ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.