دكتر محمد رضواني، متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: عرق سوز شدن بدن در نتيجه آسيب مكانيكي است كه در كشاله ران و زير بغل در اثر رطوبت گرما و سايش روي پوست انجام مي گيرد كه اين امر در افراد چاق شايع تر است.
وي ادامه داد: هنگامي كه با عرق سوز شدن مواجه مي شويم از قرار گرفتن در محيط گرم پرهيز كنيد و از لباس هاي نخي و گشاد استفاده نماييد و از پوشيدن شلوارهاي جين و تنگ خودداري كنيد چرا كه اين عمل مي تواند مانع تهويه هوا و رطوبت بيشتر در محل شود.
رضواني تصريح كرد: استفاده از پودرهاي جاذب رطوبتي مانند پودر بچه نه تنها نمي تواند عرق سوزي را درمان كند بلكه به علت وجود دانه هاي درشت پودري مي توانند عامل زبري و سايندگي را تشديد نمايند.
رضواني با اشاره به كرم هاي ضد التهاب افزود: اين كرم ها مي توانند در درمان عرق سوز مؤثر باشند اما بدليل دارا بودن كورتن، مصرف آن ها در دراز مدت توصيه نمي شود.
وي اظهار داشت: در هنگام عرق سوز از درمان خودسرانه پرهيز كنيد چرا كه عفونت هاي ميكروبي و قارچ ها و عفونت هاي باكتريايي در كنار عرق سوز مي تواند فرد را به اشتباه بياندازد بنابر اين مراجعه به پزشك بهترين راهكار مي باشد./ح