يك استاد دانشگاه گفت: با آب درماني مي‌توانيم بيماري‌هاي مفصلي و عصبي را بهبود بخشيم و از وخامت آن‌ها پيشگيري كنيم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، مسعود نيكبخت اظهار‌كرد: آب‌درماني بيشتر براي بيماران مفصلي و عصبي توصيه مي‌شود. درمان بيماري‌هاي مفصلي مثل ديسك كمر، سياتيك و آرتروز گردن روند خيلي كندي دارد كه مي‌توان با آب‌درماني، اين بيماري‌ها را تسكين داد و از پيشرفت آن‌ها جلوگيري كرد.

 

وي با بيان اين‌كه معمولا بيماران مفصلي براي بهبود وضعيت خود از طريق آب‌درماني با گام‌هاي بلند و كوتاه يا گام‌هاي به پهلو در آب راه مي‌روند و حركات كششي انجام مي‌دهند، گفت: اين تمرين‌ها بسيار مفيد است و پيشنهاد مي‌شود در هفته دو تا سه بار و حداقل به مدت 10 تا 20 دقيقه تكرار شود.

 

نيكبخت در ادامه به عوارض منفي شناكردن هم اشاره و بيان‌كرد: شنا كردن گاهي اوقات ممكن است عوارض منفي براي بيماران مفصلي به همراه داشته باشد و به طور كلي فعاليت‌هايي كه بيماران در آب انجام مي‌دهند، نبايد درد ايجاد كند. درد علامت خوبي براي نشان دادن خوب يا بد بودن فعاليت ورزشي است.

 

وي به اهميت ميزان دماي آب براي آن دسته از بيماراني كه اين روش را جهت بهبود و يا كنترل بيماري خود انتخاب كرده‌اند اشاره و بيان‌كرد: دماي آب براي بهبود بيماري خيلي مهم است. اگر از جكوزي استفاده شود خيلي بهتر است زيرا آب با فشار وارد مي‌شود و مي‌تواند تاثير مثبتي بر بيماران مفصلي و فيزيكي داشته باشد ولي آب سرد اصلا براي بيماران مفصلي و عصبي توصيه نمي‌شود.

 

دانشيار دانشكده علوم ورزشي و تربيت‌بدني دانشگاه شهيد چمران اهواز گفت: به دليل اين‌كه بيماري‌هاي مفصلي معمولا بيشتر در افراد بالاي 45 سال مشاهده مي‌شود، بهترين ورزش براي افراد سالمند و ميانسال همان فعاليت‌هاي آبي است. اين ورزش‌ها تاثير فيزيولوژيكي مثبتي بر بدن دارند./س
برچسب ها: آب درمانی ، افراد ، سالمند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.