کسري درامدهاي دولت را با اتکا به درآمد نفت نمي‌توان جبران کرد بلکه با وجود بخش خصوصي مي‌توان زمينه هاي سرمايه گذاري را فراهم کرد.

ساسان شاه حسيني، استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: يکي از اهداف مهم قانون برنامه پنجم توسعه کاهش وابستگي به درآمدهاي نفتي است.

وي گفت: بنابراين قانون راه هاي فراواني براي عدم اتکا به نفت وجود دارد که مهمترين ان تقويت توليد داخل است.

اين کارشناس راه کار اين عمل را سرمايه گذاري نفت و فراورده هاي ان در توليد دانست و گفت: اگر برنامه ريزي به گونه اي باشد که پول نفت به صورت مساوي در اختيار مردم قرار گيرد مي‌توان هزينه آنرا سرمايه گذاري کرد و در راستاي توليد داخل هزيه کرد اين مهم هنگامي محقق مي شود که با درآمد نفت سهم هر ايراني از توليد ناخالص داخلي و درآمد سرانه بالا رود.

شاه ويسي تاکيد کرد: همگام سازي دستگاههاي اجرايي با بودجه عمومي و استفاده از ظرفيتهاي داخلي براي فعاليتهاي اقتصادي يکي از راهکارهاي کاهش اتکا به درآمد نفتي است برنامه ريزي براي يک مديريت صحيح در زمينه اقتصاد مي‌توان سبب کاهش درآمدهاي متکي به نفت شد و استقلال اقتصادي را به همراه داشت.

وي در پايان گفت: کسري درآمدهاي دولت به ويژه در بخش توليد را هميشه نمي‌توان با پول نفت جبران کرد بلکه بايد از بخش خصوصي هم کمک گرفت.
انتهاي پيام/
برچسب ها: نفت ، اقتصاد ، پالایشگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار