همیشه دوغ را 10 دقیقه بعد از غذا خوردن استفاده کنید چرا که مصرف دوغ همراه با غذاهای حاوی آهن همدیگر را خنثی می کنند.

سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: نوشیدن دوغ عناصر جذب آهن را بالا می برد، یعنی زمانی که با غذاي حاوی آهن مصرف شود یکی از آن ها باعث خنثی شدن آهن دیگری می شود.

وی با بيان اينکه غذاهایی مانند چلو خورش، سبزیجات، سوپ دارای آهن بسیار هستند افزود: کسانی که کم خون هستند سعی کنند دوغ را 10 دقیقه بعد از غذا مصرف کنند تا هم آهن غذا جذب بدن شود هم آهن دوغ، زیرا با این نوع مصرف بدن رو به تحلیل نمی رود.

وی توصیه کرد: در واقع امروزه اثبات شده به دليل اختلال سیستم هورمونی میزان کلسیم خانم های 30 سال به بالا رو به تحلیل است و اختلالاتی در استخوان به وجود می آید.

وی بیان کرد: زنان باید به خاطر داشته باشند همراه غذا از نوشابه ی کمتری استفاده کنند و سعی کنند بعد از غذا از دوغ استفاده کنند زیرا اسید نوشابه مشکلات گوارشی را برای افراد رقم می زند و زنان به دلیل این که بدنشان نسبت به مردان ضعیف تر است توصيه مي شود دوغ را بعد از غذا مصرف کنند.

برچسب ها: دوغ ، نوشابه ، آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار