يافته هاي جديد دانشمندان نشان مي دهدمنجمد کردن مواد غذايي و جاسازي آن ها در فريزر باعث به وجود آمدن ميكروب هايي در درون آنها مي شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ فريزر كردن باعث مي شود كه مواد غذايي با از دست دادن وزن اوليه، طعم، رنگ، بو و فرم خواص طبيعي خود را از دست بدهند و از مقدار  ويتامين و کيفيت و ارزش غذايي آن ها كاسته گردد.

مواد غذايي كه در داخل كيسه فريزر گذاشته مي شوند باعث بروز هپاتيت و حتي ويروس هايي مختلفي مي شود كه اين ويروس ها با پخت و پر به درون غذا نفوذ مي كنند و باعث به وجود آمدن بيماري هاي مختلفي مي شوند.

پزشكان توصيه مي كنند حداكثر مهلت نگه داري مواد غذايي در فريزر 1 هفته است و بيش از آن مواد غذايي هيچ ارزشي ندارند و باعث هپاتيت مي شوند.

برچسب ها: هپاتیت ، فریزر ، میکروب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.