به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا ، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: اين سامانه به منظور اعتلای علمی ، تحقیقاتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مراقبت بهتر بیماران نارسایی قلبی که بیماری طولانی و ناتوان کننده اي به شمار مي رود راه اندازي شده است .
دکتر فروه وکيليان با اشاره به اينکه اين طرح با همکاري مرکز تحقيقات پيشگيري از بيماريهاي قلبي و عروقي ، ستاد حاکميت باليني و مرکز تحقيقات ايمني بيمار اجرا شده است خاطر نشان کرد:بر اين اساس اطلاعات بيماران نارسايي قلبي مزمن به صورت برخط(online) در پايگاه اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشکي مشهد قابل دسترسي بوده و پس از ثبت اطلاعات ، هر بیمار دارای پرونده الکترونیکی، با نام کاربری و رمز عبور مربوط به خود خواهد بود.
فلوشيب نارسايي قلب دانشگاه علوم پزشکي مشهد خاطر نشان کرد :در اين سامانه علاوه بر شناسايي بيماران نيازمند به درمانهاي غير دارويي همچون سلولهاي های بنیادی، تعبيه پيس ميکر سه حفره ای، برنامه نوتوانی و یا پیوند قلب به سوالات بيماران نيز در قالب تالار گفتگو پاسخ داده مي شود .
وي افزود:پزشکان در سطح استان که تشخیص نارسایی قلب برای بیمار داده اند و بيمار نیاز به مراقبت طولانی و یا سایر اقدامات دارد می توانند اطلاعات را در اين سامانه به نشانيhttp://frm.mums.ac.ir/DocLib4/Forms/view.aspx به ثبت برسانند و يا اينکه بيماران به مرکز جامع قلب (درمانگاه نارسایی قلب) و ستاد حاکمیت بالینی واقع در بيمارستان امام رضا(ع) مراجعه کنند.
فلوشيپ نارسايي قلبي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تصريح کرد :ثبت رایانه ای اطلاعات بیمار می تواند به پزشک و بیمار در شناخت بهتر شرایط بیماری هر فرد و ارتباط صمیمانه این دو در جهت پاسخ سوالات بیماران و صرفه جویی در وقت پزشک و بیمار و مشخص شدن بیماران کاندید درمان هاي غیر دارویی بسیار کمک کننده باشد.
دکتر وکيليان گفت : بیماری نارسایی قلبی یک بیماری طولانی و با اهمیت است که زندگی بیمار را تحت تاثیر قرار داده و کنترل و مراقبت بهتر بیماری منجر به افزایش طول عمر و بهبود کیفیت زندگی وي مي شود .