آلرژي يكي از شايع ترين بيماري ها در ميان والدين و كودكان است كه با راهكارهاي خاصي مي توان از بروز اين بيماري پيشگيري كرد.

ميترا ذراتي متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران با بيان اينكه آلرژي يك بيماري است كه صفت آن از والدين به كودك به ارث مي رسد گفت:با رژيم غذايي مناسب مادر مي توان از ابتلا كودك به آلرژي فصلي يا غذايي پيشگيري كرد.

وي با بيان اينكه براي انجام اين كار بايد مواد غذايي آلرژي زا را از رژيم غذايي مادر حذف كرد گفت:بادام زميني يكي از مواد خوراكي است كه حتی اگر مادر مبتلا به آلرژی نباشد کودک را دچار این بیماری می کند.
 
وی همچنین توصیه کرد: مادران در سه ماهه آخر بارداری از محصولات پروبیوتیکی(محصولات غذایی که در آنها یک سری باکتری های مفیدی وجود دارد که وقتی وارد بدن مادر می شود نمی گذارد آلرژی به کودک منتقل شود) ازجمله ماست پروبیوتیک استفاده کنند.
 
ذراتی در ادامه افزود: بعد  از تولد نیز اگر مادر علائمی مانند دل درد، یبوست های مزمن، بالا آوردن لخته و ریفلاکس وكهيرهای پوستی در کودک دیده شد، احتمال اینکه کودک آلرژی به پروتئین شیر گاوی که مادر استفاده کرده ،دارد، لذا در این موارد به مادران پیشنهاد می کنیم تا مدت 10 روز مصرف کلیه لبنیات را قطع کند اگر کودک بهبود یافت تا پایان دو سالگی مادر نباید هیچ گونه لبنیاتی استفاده کند اما باید مکمل کلسیم ویتامین D را با نظر متخصص تغذیه دریافت کند.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: ثابت شده اسیدهای چرب امگا 3 که در گردو و ماهی وجود دارد خاصیت ضد التهابی دارند تا حدودی می تواند از التهاب پیشگیری کنند که بعد از تولد مادر باید مصرف کند./ع2
برچسب ها: آلرژی ، رژیم ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار