به گزارش
باشگاه خبرنگاران؛ فتح الله سليماني با بیان این مطلب افزود: اين ميزان مصرف ماهي در مقايسه با سال قبل حدود ۱۰ درصد افزايش نشان مي دهد.
وي ادامه داد: سرانه مصرف ماهي در كشور اكنون هفت و نيم كيلوگرم است و استان ايلام نيز در سال هاي گذشته رشد مناسبي را در اين خصوص داشته است.
سلیمانی افزود: مصرف گوشت ماهي به توجه به وجود ماده مغذي روغن امگا سه از سوي كارشناسان تغذيه بسيار مورد تاكيد قرار گرفته و بايد در سبد غذايي خانوارها جاي اصلي خود را پيدا كند.
وی گفت: پارسال حدود پنج هزار تن ماهي از استخرهاي سردآبي، گرم آبي و استخرهاي پرورش ماهي استان توليد شده است.
سلیمانی تعداد استخرهاي پرورش ماهي و استخر دو منظوره در استان را ۱۴۵ مورد ذكر كرد.
وي ادامه داد: دو هزار نفر به صورت مستقيم و غير مستقيم در بحث توليد آبزيان، صيد و صيادي، حمل و نقل بهداشتي، تامين خوراك و صنايع بسته بندي، عرضه ماهيان زينتي در استان فعاليت دارند./س