مسعود میرزایی با اشاره به اینکه، کل مساحت اراضی زراعی و باغی این شهرستان 18 هزار و 400 هکتار است، گفت: پیاز خوراکی از رقم p.s که از انواع ارقام زودرس است، در 20 هکتار از اراضی دهستان دیناران از توابع این شهرستان برای نخستین بار کشت شد.
وی، با اشاره به اینکه، میزان بذور مصرفی 15 کیلوگرم در هکتار بوده است، افزود: پیش بینی می شود از این سطح زیر کشت، هزار و 400 تن پیاز خوراکی برداشت شود.
برداشت این محصول به فاصله زمانی 3 ماه پس از تاریخ کشت انجام خواهد شد.
شهرستان اردل، با 70 هزار نفر جمعيت، از شهرستان های 9 گانه استان چهارمحال و بختیاری می باشد که مرکز آن ( شهر اردل ) در فاصله 95 کیلومتری جنوب غربی شهرکرد ( مرکز این استان ) قرار دارد. /س