سير تازه منبع خوبي از ويتامين ها،مواد معدني ومواد گوگردي است و داري اثرات بسيارمتنوعي ازجمله اثرات ضد ميكروبي ،ضدقارچ ، ضد ويروس ، ضد سرطان،كاهندهفشار خون،كاهنده چربي خون،كاهنده كلسترول،كاهش دهنده چسبندگي پلاكتهاست.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران؛ مهندس سارا حكيم كارشناس ارشد تغذيه دانشگاه علوم پزشكي البرز گفت: به دليل اينكه خواص اصلي سير مربوط به مواد گوگردي آن است كه دراثرحرارت كم تبخير مي شوند، بر همين اساس خواص دارويي سير پخته وسرخ شده به مراتب كمتر از سير خام است.

حكيم با اشاره به اينكه يكي از اثرات بسيار مهم سير محافظت از سيستم قلبي-است افزود: چسبندگي پلاكتها يكي از عوامل اصلي امراض قلبي ،حمله ها وتنگي وتصلب شرايين است .و تحقيقات نشان داده چسبندگي پلاكتها در در آن دسته از افرادي كه بطور مداوم مصرف كننده سيرهستند، بطور چشمگيري كاهش مي يابد.

حكيم در پايان خاطر نشان كرد: افرادي كه از داروهاي قلبي استفاده ميكنند و يا اينكه داراي حساسيت دارويي هستند، بهتر است قبل از مصرف سير با پزشك خود مشورت كنند زيرا مصرف همزمان سير با دارو مي تواند باعث بروز مشكلاتي در بدن شود. /ح
برچسب ها: سیر ، قلب ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.