به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
نصرت اله سپهر گفت: ارزش والای صنایع دستی بومی که سرشار از خلاقیت، تفکر و دانش صنعتگران، محلی است تاثیر شگرفی در توسعه فرهنگ اصیل ایرانی دارد.
وی افزود: این موضوع در امر تولید صنایع دستی زمینه فعالیت اقتصادی متناسب با نیاز روز جامعه فراهم می آورد و نتیجه این عملکرد منجر به رشد گسترش هنر، فرهنگ بومی محلی و احساس افتخار نسل جدید ملت ما برای هویت بخشی و فرهنگ غنی ارزشمند و ایران اسلامی می باشد.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاهاظهار کرد: ارج نهادن به تلاش هنرمندان صنایع دستی و تجلیل از برگزیدگان این هنر صنعتباعث امید در جهت توان تولید بیشتر برای تداوم، احیاء، سنت های ارزشمند دستی، گسترش فرهنگ ملی و بومی سنتی ارزشی می شود و این امر می تواند در توسعه آثار همیشه ماندگار هنر سرزمین والایمان در عرصه های بین المللی بهتر و بیشتر نشان داده شود و خودنمایی کند.
وی خاطرنشان کرد: در این ویژه برنامه هنرمندان برجسته استان در رشته زیور آلات سنتی که چندین اثر و نشان مرغوبیت کالا از یونسکو دریافت کرده و هنرمند فعال در عرصه کاشی هفت رنگ که از هنرهای سنتی اسلامی است، تقدیر شدند و تندیس و جوایزی نیز دریافت کردند.
سپهر تصریح کرد: امیدواریم همچنان زمینه های تقدیر از فعالیت برتر عرصه هنرهای سنتی و صنایع دستی فراهم گردید تا انگیزه کار و فعالیت در این زمینه همیشه شکوفا شود/س