مظفر در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه طرح ویژه تابستانه سازمان امداد و نجات در 2 مرحله در حال پیگیری است گفت: این طرح ملی که قرار بود همگام با برنامه تابستانه سازمان های دیگر از 31 خرداد ماه آغاز شود با توجه به شروع تعطیلات از 13 خرداد ماه دردست اجرا قرار گرفته است.
وی افزود: طرح امداد و نجات تابستانه برای مدت زمانی 109 روز و در 2 مرحله در دست اجرا قرار گرفته است .
این طرح ملی در ماه مبارک رمضان دیگر مقطع کاهش پیدا می کند و یا پایان یافتن این ماه با نیروهای بیشتر و آماده تری ادامه پیدا خواهد کرد.
وی تصریح کرد: کاهش خدمت رسانی درماه مبارک رمضان بیشتر در طرح ساحلی و دریایی خواهد بود و در بخش جاده و کوهستان تغییر زیادی نخواهد شد.
مظفر با اشاره به در نظر گرفتن 1214 پایگاه در این طرح گفت: با توجه به جمع بندی نهایی، 478 پایگاه ثابت و 736 پست موقت و سیار کار امداد رسانی به مسافران تابستانه را به عهده خواهند داشت.
وی با اشاره به رشد 48 درصدی در امکانات و تجهیزات امدادی بیان داشت: 2800 خودرو اعم از آمبولانس ، خودرو نجات ، خودروهای ویژه عملیاتی و خودروهای فرماندهی عملیات در این طرح ملی به کارگرفته شده است.
470 تلفن ماهواره ای ثریا و 485 دستگاه اکسیژن از دیگر تجهیزات به کارگیری شده در این مدت خواهد بود.
مظفر با اشاره به فعالیت 29 هزار و 328 نیروی ورزیده و متبحر در طرح امسال گفت: این نیروها در61 پایگاه کوهستان، 78 پایگاه، ساحلی و دریایی، 398 پایگاه جاده اي آماده خدمت رسانی به همطنان هستیم.
وی با اشاره به درگیر بودن 15 استان درطرح ساحلی و دریایی گفت: 40 نیروی متخصص به همراه 81 قایق در این طرح شرکت دارند.
بیشترین تمرکز امسال در بخش های ساحلی و دریایی معطوف به پیشگیری ، آموزش و امداد خواهد بود.
وبا توجه به برنامه های در نظر گرفته شده همکاری خوبی با سازمان صدا و سیما در این رابطه آغاز شده است.
محمود مظفر خاطر نشان کرد: نجات غریق های دریایی مانند سال های گذشته به عهده فدراسیون غریق نجات است و سازمان امداد و نجات بیشتر در مکان های سالم سازی شده دریا و سواحل حضور پیدا کرد. /ز