به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
فرزاد بابایی افزود : در گرمای شدید سیستم بدن دچار تغییر می شود و شرایطی مشابه شرایط تب برای فرد ایجاد می کند که متابولسیم بدن وی را 7 تا 13 درصد افزایش می دهد همچنین از دست رفتن آب بدن به دلیل تعریق از دیگر پیامدهای گرما برای بدن افراد است و همراه آب، مقدار قابل توجهی املاح و الکترولیت نیز از بدن فرد دفع می شود.
وی گفت :سدیم و پتاسیم مهمترین املاحی هستند که همراه آب در زمان گرما از بدن خارج می شو ند مواد دیگری چون آهن، زینک و کلسیم نیز ممکن است همراه آب دفع شوند که مقدار آن ها بسیار ناچیز است.
وی افزود: میوه های فصل تابستان می توانند میزان آب و الکترولیت بدن را تنظیم کنند و بهتر است قبل از قرار گرفتن در معرض گرمای شدید، از آن ها استفاده کرد که خربزه، طالبی، هندوانه، زردآلو و ... می توانند تا حدی از بروز گرما زدگی جلوگیری نمایند و سرشار از آب و املاح هستند.
این کارشناس تغذیه با تاکید بر لزوم استفاده از آب فراوان در روزهای بسیار گرم، افزود : در شرایط عادی توصیه می شود هر فرد هشت لیوان آب در روز مصرف نماید، اما این میزان نیاز در روزهای گرم بسیار بیشتر است.
وی عنوان کرد : لازم است در زمان گرمای شدید از مصرف آب خیلی سرد به شدت پرهیز شود و همچنین آب آرام و به صورت جرعه جرعه نوشیده شود ./س